2777
2789
عنوان

موهای دخترم رشد نمیکنه😔

1938 بازدید | 23 پست

دخترم یک سال وسه ماهشه موهاش همونه که دنیا اومده خیلی کم ونازک اصلا بلند وزخیم نشده خودش رشدش خیلی خوبه وپره ولی موهاش تغییر انچنانی نکرده دلم میخواد کش مو براش ببندم دوطرف پیشونیش که کچله یه کم وسطش مو داره خیلی کم بچه های شما هم اینطور بودن وچی بهش بدم موهاش رشد کنه غذا هم همه چی بهش میدم تو دلم یه موگیر مونده براش بزنم 😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینک برا مو خوبه. قطره آهن چی میخوره؟ آدزوفر بده توش هم آد داره هم آهن هم زینک. دیگه مولتی نده. زینکشم زیاد نیست که ضرر داشته باشه. دوماه بده بعد باز قطره آهن ساده بده. من دادم به بچم خوب بود

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

من یبار یکسالکی ماشین کردم یدست درمیااد و جاهاییشم ک کم پشته ینواخت میشن اینجوری پر ب نظر میاد و این شربتو هر روز ۳ سیسی میدم هم اشتهاش خوب شده هم رشو جنس موهاس

عکسشو میدا نکردم  تو گوگل بزت زینگ پلاس جویس یوروویتال  عکس یه زن روشه 

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
دلم به همین دوتا دونه شوید خوشه دلم نمیاد بعد میگن الکیه نمیدونم

پسر منم تا ۲ سالگی همونطور بود بور ک کچل..دو سری با تیغ زدیم الان یه موهایی داره پرپشت

خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت