2777
2789
عنوان

روز معلم

283 بازدید | 23 پست

اول اینکه بدونید هر روز، روز معلمه. نه معلم مدرسه بلکه هرکس به شما چیزی می آموزد. 

دوم اینکه خودم معلم هستم و از همون بچگی تا الان از روز معلم خوشم نمی اومد چون دختر طلا فروش، طلا می داد و دختر کارگر، جوراب و دهان همه از این تفاوت باز می موند. 

سوم اینکه هی نگید حقوقشون فلان و بسیار. یه سر به تاپیکهای من بزنید ببینید سختی کارشون چطوره.

چهارم اینکه لازم نیست چیزی بخرید ببرید.کافیه بچه هاتون رو حداقل تربیتی بکنید بعد بفرستید مدرسه که پوست معلم در کارش کنده نشه. 

خب خانم معلم،چرا اینقدر طلبکارانه حرف میزنی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا معلماخودشون گفتن پول بدید ظرف نیارید 🤣🤣دوما تو جمع کرد پول اون طلا فروشه جونش بالا اومد تا بده/سوما سختی کار هرچقدر باشه با سه ماه تعطیلی در مقایسه با شعرای دیگه چیزی نیست /چهارما اخی معلما طفلی پای تربیت بچه ها پیر شدن 🤣🤣🤣مثلا

طلبکارانه نبود. از کجا همچین جیزی میگی؟چه کلماتی به کار بردم؟  

اینکه حداقل بچه هاتونو تربیت کنین،

پدرو مادر هم همیشه سعی میکنه بهترین تربیت رو واسه بچش داشته باشه،ولی خب،محیط هم تاثیر میذاره،و به نتیجه ی دلخواهشون نمیرسن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

روزتون مبارک. منم معلمم . گاهی خانواده ها برای اینکه خودشون رو مجبور می کنن برای معلم چیزی بخرن جلوی بچه کلی به معلمش بی احترامی می کنن. می خوام بگم فقط و فقط اگه به بچه یاد بدین یه نامه بنویسه و از زحمات معلمش تشکر کنه و بده به معلمش اون خیلییییی ارزشمنده تا اینکه پول خرج کنین و اما پشت سرش کلی چیز بگین 

والا معلماخودشون گفتن پول بدید ظرف نیارید 🤣🤣دوما تو جمع کرد پول اون طلا فروشه جونش بالا اومد تا بد ...

اولا خیلی اشتباه کردن

دوما متوجه منظور نشدید. 

سوما معلم اگر اون 3 ماه رو نداشته باشه نمیتونه 30 سال کار کنه و داغون میشه

چهارما بچه های بی درو پیکر و بی چهارچوب رو قرار نیست معلک تربیت کنه. معلمی بچه هایی که حداقل تربیت خانوادگی دارن رو پوشش میده

بیچاره دانش اموزهایی که شما معلمشون هستین ،یعنی از اونایی هستین که آدم بعد چند سال که یادش میفته میگ ...

آره. مخصوصا اونهایی که تو خانواده هیچی یاد نگرفته بودن انتظار داشتن معلم براشون معجزه کنه! 

اینکه حداقل بچه هاتونو تربیت کنین، پدرو مادر هم همیشه سعی میکنه بهترین تربیت رو واسه بچش داشته باشه ...

اون فرق میکنه. برخی بچه ها حداقل تربیت هم ندارن. و البته تعدادشون کم هم نیست. 

اولا خیلی اشتباه کردن دوما متوجه منظور نشدید.  سوما معلم اگر اون 3 ماه رو نداشته باشه نمیتونه ...

باشه توهم شعل سخت اخر شما معلما رو میکشه 🤣🤣🤣🤣🤣من داروخانه بیمارستانم حداقلش هشت ساعت سر پا با جمعیت مراجعه شیفتی بالای چهارصد پانصد با رتبه نصف معلمی .نصف حقوق معلمی با حتی  بدون یه روز تعطیل تقویم هنوزم خودم شعل سخت نمدونم والا نمدونم کی گفته معلمی جز مشاغل سخته 

آره. مخصوصا اونهایی که تو خانواده هیچی یاد نگرفته بودن انتظار داشتن معلم براشون معجزه کنه! 

خب هر کار سختی های خودشو داره شما اگه برات خیلی سخت بود اینکار انتخاب نمیکردی نه اینکه غر بزنی ،معلم اگه معلم باشه بی تربیت ترین دانش آموز ام سرکلاس آروم و مودبه،خودمون دانش اموز بودیم و دیدیم شما از اون معلم بی اعصاب ها هستین متاسفانه .تمام.

وخدایی که در این نزدیکیست