2777
2789

سلام خانوما پسرم از تابستون سرماخوردگیای پی در پی داشت و بعد از هر سرماخوردگی سرفه از مهر که رفت پیش دبستانی سرفه هاش بدتر شد چندتا دکتر اسمو الرژی عوض کردم همه نسخه ها یجوره  اصلا پیش دبستانی رو کامل نرفت از بس که همش سرماخورده بودو سرفه میکرد الان هنوزم مرتب سرما میخوره دیگه خسته شدم از نظر غذایی بهش میرسم تقویتش میکنم شربت تقویتی هم میخوره ولی باز 😢😢 میخوام ببرمش حجامت کسی تا حالا بچش اینجوری بوده 

عزیزم دخترمنم هرموقع سرمامیخوره مثل پسرشمامیشه

ببین عزیزم پسرت به چی آلرژی داره ،دخترمن به پرتقال و لیمو شیرین بود هرموقع بهش میدادم سرفه هاش بدترمیشدوخلطی بودشمااخیراپرتقال ولیموشیرین به پسرتون ندادید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا حجامت بچه به این کوچیکی :/ 

عزیزم باید رژیم رو رعایت کنی که داروها اثر کنه وسرفش قط بشه 

مثلا ادویه ها پفک چیپس عطر لوازم ارایش دیگه بگم خربزه کیوی و ویادمه ماهی و غذا های کنسروی نباید بخوره اینا سرفه رو تشدید میکنن 

منم الرژی شدید دارم ماه ها میشد سرفه میکردم وازشدت سرفه بالا میاوردم شب تا صب نمیتونستم بخوابم 

فقط با دارو خوب نمیشه تو نت بزن همشو یادم نیس رژیمشو رعایت کنه خوب میشه 

من اسپری سیمبیکورت میزنم این موقع ها خیلی کمکم میکنه ودیگه دکتر نرفتم