2777
2789
به چه دلیل

دخترم دررفتگی مادرزادی لگن داره اما زمان تولد کسی راجع به این موضوع چیزی به ما نگفت به دلیل سهل انگاری پزشک پای بچم ناقص شد متاسفانه ما هم تو سن ۴ سالگی متوجه شدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر دایی منو پرستار دست چپشو کشید عصب دستش مشکل پیدا کرد چشمشم متاسفانه مدام میچرخه / شکایتم کردن و ...

چطور؟یعنی رسیدگی نمیکنن، آخه دختر من اصلا دکتر لگنش رو معاینه نکرده احتمالا.

دقیقا اصلا رسیدگی نشد / حالا شما دنبالش برو شاید رسیدگی کردن عزیزم ایشالا دخترتم خوب میشه🤍

ممنون گلم ان شاالله.برا دلم خودمم که شده باید برم دنبالش هیچ وقت نمیتونم ببخشم اون پزشک لعنتی رو

دخترم دررفتگی مادرزادی لگن داره اما زمان تولد کسی راجع به این موضوع چیزی به ما نگفت به دلیل سهل انگا ...

پسرم,که دنیا اومد حدودا ۱۷ماه پیش دکتر براش سونو لگن نوشته بود بردم شکر خدا مشکلی نداشت پزشک شما سهل انگاری کرده شایدم اون سالها این موضوع مطرح نبوده ولی عزیزم بدون وکیل اقدام نکن  

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
پسرم,که دنیا اومد حدودا ۱۷ماه پیش دکتر براش سونو لگن نوشته بود بردم شکر خدا مشکلی نداشت پزشک شما سهل ...

همین سال ٩٦ بوده دیگه  زمان زیادی نیست.چشم عزیزم ممنون از راهنماییتون