2777
2789

لطفا بگید بچه ها چه چیزی برای پوستم استفاده کنم شاداب و جوان باشع روتین پوستی ویه

خدای مهربونم شکرت🌈🌱❤

من فقط ضدآفتاب آبرسان ویتامین سی میسلار واتر

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط ابرسان با هیالورونیک اسید، سرم ویتامین سی بیوآگوا و زینک اکساید که عالیه

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
عزیزم ابریان چه فایده ای داره

پوست رو شفاف میکنه از اون حالت بی روح و چروکیده در میاره پوست شاداب میشه مثل ی گل که بهش آب میدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
ابرسان چی میزنین؟ من جدیدا یه بایودرما خریدم ۶۰۰ شد. دو روزه میزنم. بیشتر مرطوب کننده هست انگار. ...

من آبرسانم بر اساس وضعیت اقتصادی تغییر میکنه اوایل کلینیک میزدم بعدش نیتروژینا الانم لاگونا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابرسان چی میزنین؟ من جدیدا یه بایودرما خریدم ۶۰۰ شد. دو روزه میزنم. بیشتر مرطوب کننده هست انگار. ...

شاید آبرسان و مرطوب کننده باهمه میتونید یرم هیالورونیک اسید بگیرید همراه باهاش استفاده کنید به عنوان آبرسان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زینک اکساید پوستو خراب نمیکنه؟ مال شما چند درصده؟ 

از همینا که ۱۱ تومنه😂۲۵ درصد بود فک کنم. نه عزیزم چرا خراب کنه؟ خاصیت ترمیم کنندگی، ضدافتاب بودن و ضدجوش بودن داره

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
سرم و ویتاتامین سی برای چیه

پوستو شاداب و شفاف، براق و روشن میکنه، کلا غذای پوست ویتامین ث هس. جوون نگه میداره پوستو

از همینا که ۱۱ تومنه😂۲۵ درصد بود فک کنم. نه عزیزم چرا خراب کنه؟ خاصیت ترمیم کنندگی، ضدافتاب بودن و ...

من شنیدم ی مدت میگفتن خیلی خوبه حدود یک هفته که استفاده کردم جوش های بزرگ بزرگ وحشتناک میزدم منافذم باز شده بود قشنگ حس میکردم پوستم خفه شده اصلا بهم نساخت

1
5
10
15
20
25
30
35
40