2777
2789

من سیب و پیاز و رنده میکنم آبشون میگیرم

تخم مرغ و سبزی و آرد و زردچوبه و نمک

ادویه هم میزنمش میذارم تو یخچال کمی خودش

و بگیره بعد سرخ میکنم 

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کوکو سبزی سیب زمینی میریزید؟  

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

جعفری و تره به یک میزان .خورد مبکنی . یه کم تفت میدی سبک شه بدون روغن.بعد ک سرد شد به ازای هر نفر یک تخم مرغ میزنی بهش.بعد یک قاشق سرخالی ارد گندم.نمک فلفل.به دلخواه یه حبه سیر رنده.یک فنجان گردو خورد شده.و دو قاشق زرشک.که اینا سلیقه ایه حتی بعضیا گوشت چرخ شده تفت میدن اضافه میکنن بهش.بعد روغن میریزی کف تابه مواد رو میریزی توش پخش میکنی درش رو میذاری با شعله کم تا خوب ببنده.بعد برش میگردونی نصف استکان اب میریزی کناره هاش دوباره درش رو میبندی تا اونطرفش هم پخته شه، حدوده ۱۵ دقیقه کافیه هر دو طرف

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
اینکه کوکو سیب زمینیه خشگلم

کوکوسبزی سبزی کوکوءِ با تخم مرغ و یه سیب زمینیه کوچیک و ادویه و پیاز

ولی من چون سبزیش زیاد باشه خوشم نمیاد از سبزیش کم میکنم سیب زمینیشو زیاد میکنم ولی سبزی هم خیلی کم نیست

در ضمن سبزیتم آب نداشته باشه یعنی وقتی شستیش بذار خوب خشک بشه بعد خوردش کن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

خدایی تو کوکو سبزی 

سیب زمینی ریخته می‌شود 🤨😐

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

سبزی و تخم مرغ و زرشک و گردو و آرد و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید تو روغن داغ بریزید برای دو نفر ۲ تا ۳ تا تخم مرغ بزنید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

سبزی کوکو رو یکی دو حبه سیر رنده میکنم داخلش نمک فلفل زردچوبه و کمی زرشک میزنم و تخم مرغ و خوب هم میزنم روغن داغ میکنم و مواد رو میریزم داخل تابه 

چندتا نکته داره کوکو سبزی که رعایت نکنی خوب نمیشه 

یکی اینکه تو مصرف تخم مرغ دست و دلباز باشی موادت نباید سفت باشه باید شل باشه و قشنگ هم بخوره و نکته بعدی اینکه روغن رو خوووب داغ کنی وگرنه میچسبه به تابه و بد درمیاد 

خدایا خودت درست کن تودرست کنی قشنگتره 😍