2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا این چندروزاسترس داشتید؟؟؟ خرافاته بابا

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 

والا هواشناسی میگه فردا بارونیه از همیشه بیشتر آفتاب میشه دیگه پیش بینی زلزله که جای خود داره😑

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نگران اعمالمون باشیم 

که اگه زلزله هم اومد و مردیم 

اونطرف خیالمون راحت باشه

مرگ بالاخره یه روز میاد 

چه با زلزله 

چه بی زلزله

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
نمیاد 

امضات😭

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌.