2777
2789
عنوان

اومدیم شمال اینم هوا بارونی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 59 پست
اسی الان خونه گرفتین یا چادر زدین ...بچه هات اذیت میکنن؟

خونه 

فروش لوازم آرایشی و مراقبتی پوستی ،ارسال به سراسر ایران ،وپرداخت درب منزل برای مشهدیا عزیز ❤️پیج اینستا 👇beuty_landd
اره بعید می‌دونم مشکلی باشه .بلیطش  ۲۷۰ شده .من که نرفتم

عه 😅 چ گرون 

فروش لوازم آرایشی و مراقبتی پوستی ،ارسال به سراسر ایران ،وپرداخت درب منزل برای مشهدیا عزیز ❤️پیج اینستا 👇beuty_landd

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبی چند؟

الان مسافر کمه بخاطر فصل امتحانات همچنین وسط هفته شبی۳۰۰

خیلی هم خوبه......کیفشوببر،زیربارون قدم بزن

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     
هم اره .هم نه. خونه مادر شوهرم  .ویلا هم داریم برای اجاره

خیلی هم عالی 

الان مسافر کمه بخاطر فصل امتحانات همچنین وسط هفته شبی۳۰۰

چه عالی .داخل شهره؟ 

اینجا ما تو این فصل یکو‌نیم کمتر نمیدیم .تابستون سه تومن.شهر ارزونتره

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
چه عالی .داخل شهره؟  اینجا ما تو این فصل یکو‌نیم کمتر نمیدیم .تابستون سه تومن.شهر ارزونتره

اره پنجاه متریه پنج دقیقه تا دریا فاصله 

اتاق خواب نداره

اره پنجاه متریه پنج دقیقه تا دریا فاصله  اتاق خواب نداره

اوکی پس سوئیته .به سلامتی خوش بگذره

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

برید جنگل دالخانی .روستاهای اربه کله و جواهر ده .خیلی زیبان

خصوصا اربه کله که ویو شهر و دریا رو با هم داره 

ما اول اردیبهشت بودیم عااااااااالی بود عالی 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

اما خب ویلاها خیلی گرون بود دور روز اول تعطیلات تا ۷ام بودیم ب بعدش مناسبتر شدند 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.