2777
2789
عنوان

اومدیم شمال اینم هوا بارونی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 59 پست
برو یه شماله دیگه.  منظورم اینه برو یه شهر دیگه شمال

شهر های دیگه هم سرچ کردم گوگل آب هواش همینطوریه

فروش لوازم آرایشی و مراقبتی پوستی ،ارسال به سراسر ایران ،وپرداخت درب منزل برای مشهدیا عزیز ❤️پیج اینستا 👇beuty_landd

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارون بهاره دیگ مدام نمیاد عشق کن شمال ما همه جوره زیباست بارونشم عشقه😉

میشه دریا رفت قایق سوار شد؟

فروش لوازم آرایشی و مراقبتی پوستی ،ارسال به سراسر ایران ،وپرداخت درب منزل برای مشهدیا عزیز ❤️پیج اینستا 👇beuty_landd
منم الان رامسرم ولی فقط ابره

هوا شناسی نگاه کردم زده عصر رع برق طوفان

میشه دریا رفت قایق سوار شد؟

اره بابا میشه اونجور بارون سیل نمیباره ی رگبار بزنه نهایتش دیگ مدام نمیباره

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

وای خیلی خوبه که فک کن بارون بهار که نه سرده نه گرم، تو جنگل بوی چوب وای عالیه واقعا

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
منم الان رامسرم ولی فقط ابره

بنظرت میشه بریم تله گابین

هوا شناسی نگاه کردم زده عصر رع برق طوفان

فردا رو چی زده؟

اگرم بیاد یکساعته .مثل دیروز عصر 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بنظرت میشه بریم تله گابین

اره بعید می‌دونم مشکلی باشه .بلیطش  ۲۷۰ شده .من که نرفتم 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.