2777
2789
عنوان

بتای یه روز قبل موعد .سونو قلب

151 بازدید | 14 پست

سلام دوستان .من بتام یه روز قبل موعد نوشته بیشتر از ۵۰۰...

کسی بوده اینجوری باشه .. کی رفتین سونو قلب .دقیق چجوری ..من الان ۴ هفته و ۳ روز م .. میخوام ۹ روز دیگه برم یعنی ۵ هفته و ۵ روز .چون بتا بالا بود شاید نشون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=293068863]خوب شدین عزیزم؟میشه توضیح بدین از عمل وبعدش..الانم که خداروشکر باردارین[/QUO

وقتی به هوش اومدم تا 8 ساعت درد خیلی شدید داشتم بخاطر باندی که داخل گذاشته بودن .. خیلی بد بود و اذیت شدم .ولی بعد 8 ساعت نشستم تو لگن اب گرم و کم کم باند رو در اوردم بعد دردم یکم اروم شد .. اما دیگه خونریزی نداشتم .و موقع دستشویی رفتن هم واقعا راحتم.. تا یه هفته هم استراحت کردم و خوب شدم .

[QUOTE=293068863]خوب شدین عزیزم؟میشه توضیح بدین از عمل وبعدش..الانم که خداروشکر باردارین[/QUO وقتی ...

خداروشکر عزیزم که خوب شدین..من یه دونه هنوروییددارم دکتر گفت میتونم لیزری بردارم..بعدپرسیدم از بیمارا گفتن پانسمان هم میکنه..حالا من از همین پانسمان میترسم ..راحت بوددراوردنش؟

شماچندمدت بعدش باردارشدین؟تاسه روزسوپ میخوردین؟منکه چندمدت افسردگی گرفته بودم وحشتناک

من 4 ماه بعدش باردار شدم ... یه دو روز غذای سبک خوردم .آش .شیربرنج .سوپ و اینا