2777
2789

ضربان قلب جنین ۶ هفته نوشته صد و کمتر از نرمال 

جای نگرانی هست ؟ 

تو سایت دیدم نمونه های مشابه سقط شدن متاسفانه 🥺😭

بسپر خودتو به خدا و نگران نباش 

گر نگهدار من آنست که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاخی کیوتم یعنی قلبش اندازه نخوده الان🤩😌🥂

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
نه عزیزم 😂خودش اندازه نخوده 😂😂قلبش نمی‌دونم دیگ چی میشه فک کنم اندازه کنجد😂

وااای من ضعفو غش باهم 

من اگر حامله بودم تموم روز مینشستم به این چیزا فکر میکردمو از شوق اشک میریختم

کیوت عاخه کنجد😄😄🤩🤩

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
وااای من ضعفو غش باهم  من اگر حامله بودم تموم روز مینشستم به این چیزا فکر میکردمو از شوق اشک م ...

منم خیلی ذوقشو دارم اما خیلی نگران قلبشم 

اخه نوشته کند میزنه 

منم خیلی ذوقشو دارم اما خیلی نگران قلبشم  اخه نوشته کند میزنه

اینطوری نگو به جا نگرانی عشق بهش بده بچمون ضربانش نرمال بشه🤩فسقلی داره برا بقا تلاش میکنه

اینطوری نگو به جا نگرانی عشق بهش بده بچمون ضربانش نرمال بشه🤩فسقلی داره برا بقا تلاش میکنه

اره بچم هدیه امام رضاس رشدشم عالی بود دقیقا اندازه سن سونو و سن پریودم 

خیلییی ام بچه خوبیه اصلا اذیتم‌نمیکنع بارداری‌

اما مادره دیگ‌نگران‌میشه 

دعاش کنین 

اره بچم هدیه امام رضاس رشدشم عالی بود دقیقا اندازه سن سونو و سن پریودم  خیلییی ام بچه خوبیه اص ...

گوبونش بشم کیوتی🤩🤩سالم و صحیح میاد بغلت حالا ببین