ب نظرتون پسری که ساالم ساالم باشه.اهل نون حلال باشه.سنگین باشه.فقط نگاهش ب تو باشه.و بدونی که هییچوقت با کسی دیگ نبوده.از ته دلش دوستت داشته باشه.اهل رفیق و مشروب و سیگارم نباشه.کار ک میکنه برای تو با پولش کادو میخره ک خوشحالت کنه،کمیابه؟؟
از من میخاد ک شلوار کوتاه نپوشم.موهامم زیاد بیرون نباشه. میگ من هیچوقت نگاهم ب ناموس کسی نبوده دلم ...
خب این چیزا ک شما اول گفتی... دقیقا مشخص بود یه پسر باخداست... اگر اونا رو میخوای، باید اینام بخوای. خب جهان بینی اون پسر که باعث شده طبق توضیحات اولی که دادی زندگی کنه، اینا رو هم داره تو خودش...
یعنی اگر شما بودید این حرف رو دلیل بر محدودیت نمیذاشتید؟
ببین عزیزم تو باید به اعتقادات و معیار های خودتم دقت کنی ببینی چقد با خواسته های ایشون میخونه
من خودم برام مهمه که طرفم آدمی باشه که ناموس حالیش باشه حالا چه ناموس خودش چه ماله دیگران،نه اینکه خشک و بد اخلاق و شکاک باشه ها اصلا،ولی برام مهمه که من براش مهم باشم و ناموس دیگرانو مثل ناموس خودش بدونه،خلاصه باشرف باشه دیگه
اصلا ربطی با مانتو کوتاه و مو نداره کسی که نگاهش ناپاک باشه به یه زن چادری هم خیره میشه
اون دلش میخواد من خودم با خواسته قلبی حجابمو خوب کنماون اوایل من شلوارام بلند بود.الان ک همه کوتاه شدن یکی خریدم نسبت بهش واکنش نشون داد ولی نه با بی ادبی.با ارامش گفت.فقط ترسیدم بعدا محدودم نکنه