2777
2789
عنوان

به نظرتون چنین کیسی کمیابه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من میخاد ک شلوار کوتاه نپوشم.موهامم زیاد بیرون نباشه. میگ من هیچوقت نگاهم ب ناموس کسی نبوده دلم ...

خب این چیزا ک شما اول گفتی... دقیقا مشخص بود یه پسر باخداست... اگر اونا رو میخوای، باید اینام بخوای. خب جهان بینی  اون پسر که باعث شده طبق توضیحات اولی که دادی زندگی کنه، اینا رو هم داره تو خودش... 

این چیزا ک تو گفتی خیلی عجیب نییس....ممکنه همه ی اینارو داشته باشه ولی بددل باشه یا شکاک ...یعنی میگ ...

بد دل و شکاک نیست.فقط روی شلوار کوتاه و موی زیاد بیرون بودن حساسه.میگ دلم میخاد خودت از ته قلبت بخای ک شلوار کوتاه نپوشی یا موهاتو بیرون نریزی

دوست من یه برادری داره دقیقا همینی هست که تو میگی فقط یبار نامزد کرده تفاهم نداشتم جدا شدن نه که دوست دختر و دوست پسر

اهل نماز روزه

سوپروایز بیمارستان

خوشگل و خوشتیپ و با ادب

درست مثل حامد تو فیلم پدر

زندگی زیباست، اگر زیبا زندگی کنیم.💖
بد دل و شکاک نیست.فقط روی شلوار کوتاه و موی زیاد بیرون بودن حساسه.میگ دلم میخاد خودت از ته قلبت بخای ...

مگ روز اول ندیده بود تو رو اگ میتونی ب حرفاش گوش بده

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
یعنی اگر شما بودید این حرف رو دلیل بر محدودیت نمیذاشتید؟

ببین عزیزم تو باید به اعتقادات و معیار های خودتم دقت کنی ببینی چقد با خواسته های ایشون میخونه

من خودم برام مهمه که طرفم آدمی باشه که ناموس حالیش باشه حالا چه ناموس خودش چه ماله دیگران،نه اینکه خشک و بد اخلاق و شکاک باشه ها اصلا،ولی برام مهمه که من براش مهم باشم و ناموس دیگرانو مثل ناموس خودش بدونه،خلاصه باشرف باشه دیگه

نیکی هستم
از من میخاد ک شلوار کوتاه نپوشم.موهامم زیاد بیرون نباشه. میگ من هیچوقت نگاهم ب ناموس کسی نبوده دلم ...

اصلا ربطی با مانتو کوتاه و مو نداره

کسی که نگاهش ناپاک باشه به یه زن چادری هم خیره میشه

زندگی زیباست، اگر زیبا زندگی کنیم.💖
چرا با کسی نبوده باشه آخه قبلا که تو نبودی هرکی یه گذشته ای داره

۱۰۰درصد مطمینم.

نمیدونم چجور بهت بگم ک چقدر بابت این موضوع مطمینم.

فقط اینکا حالا اگر چنین کسی عاشق ادم باشه ولی از نظر مالی ضعیف باشه ولی دانشجوییم هردو و در اینده سر کار میریم

این ضعف مالی باعث سردی نمیشه در اوایل؟

اصلا ربطی با مانتو کوتاه و مو نداره کسی که نگاهش ناپاک باشه به یه زن چادری هم خیره میشه

اون دلش میخواد من خودم با خواسته قلبی حجابمو خوب کنم‌اون اوایل من شلوارام بلند بود.الان ک همه کوتاه شدن یکی خریدم نسبت بهش واکنش نشون داد ولی نه با بی ادبی.با ارامش گفت.فقط ترسیدم بعدا محدودم نکنه