2777
2789
عنوان

پاک کردن فیبروز ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 3364 بازدید | 45 پست
امیدوارم🥲 سه روز صبر میکنم پس

اره حتما اولش پررنگه زخمه ولی حموم بری زخماش میریزه طبیعی و خوشگل میشه من که راحت شدم الان دست به ابروهام نمیزنم فقط برمیدارم اطرافشو ولی مداد و اینا اصلا

خدا کنه مال منم خوب شه خیلی ناراحتم 😭

ببین مطمئن مطمئن باش اولش خیلی بده 

می‌دونی چرا چون ورم داره و زخمه  خصوصا دو روز اول دوره نقاهت ک‌بگذره عالی میشه سه روز نباید بری حموم 

روز چهارم ک‌بری میبینی رنگش کمرنگ تر شده و ورمش خوابیده اما ن کامل 

ولی بعد از یک هفته ده روز دیگه واقعا خوب میشه 

منم همین حسو داشتم حتی بعدش اومدم تو نی نی سایت کلی سرچ زدم ولی گفتم ولش کن بزار بگذره دوره اش اگه بد بود فوقش نمیرم‌ترمیم خودش پاک میشه اما دیدم ن خیلی خوب شده 

اولش برای همه همینطوره نگران نباش اصلا 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت نمیکنه ؟ بدتر نشه یهو دیگه چاره ای نباشه

نه عفونت نمیکنه گلم چیزای کثیف نزنی روش مثل لوارم ارایشی و اینا فقط بشورش و روزی یکبار پد الکلی بزن میریزه خطوط

پیش کی رفتی؟ و اینکه عکسشو برام بفرست 

نه عفونت نمیکنه گلم چیزای کثیف نزنی روش مثل لوارم ارایشی و اینا فقط بشورش و روزی یکبار پد الکلی بزن ...

عکسشو صبح میزارم تایپیک لایکتون میکنم

یه سالن توی شهرک غرب

خیلی میترسم راستش خیلییییییییی 

من اینقدر استرس داشتم خصوصا اینکه شوهرم به رو آورد گفت ابروهات اصلا ب صورتت نمیاد چون خیلی پهن بود و ورم داشت 

خیلی درد کشیدم التهاب شدید داشت ابروم خیلی رنگش پررنگ بود 

وقتی شوهرمم گفت گفتم وای خدایا چیکار کنم پاک شده بعد از دوروز‌ دیدم ورمش کمتر شد 

روز چهارم هم ک رنگش ک تو ذوق میزد رفت 

بهم گفت عین رنگ ابروته ولی روزای اول خیلی پررنگ تر بود فکر میکردم رنگشم اشتباه زده 

ولی بعدش دیدم نه واقعا رنگ ابروی خودمه 

اصلا نگرانش نباش کلا کار ابرو برای همه همین مدلیه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

خلاصه از من ب تو نصیحت چون منم عین شما بودم 

اصلا دست نزن ب ابروت التهاب و ورم داره و قرار نیست از همون اول ابروی طبیعی خودتون باشه 

چون جاش زخمه کلی سوزن توش رفته 

چیزیم نزن ک پسفردا عفونت کنه به چشمی چیزیتم خدایی نکرده بریزه 

صبرکن دوره نقاهتش تموم بشه اگ دیدی خوب نشده ترمیم نرو 

بعدشم برو ریمو کن 

مرسی عزیزم باشه دست نمیزنم

امیدوارم گوش بدی و ب حرفم اعتماد کنی 

نه عفونت نمیکنه گلم چیزای کثیف نزنی روش مثل لوارم ارایشی و اینا فقط بشورش و روزی یکبار پد الکلی بزن ...

سلام گلم خوبین 

شما فیبروز کار هستین

من دیروز زدم و الان خیلی ناراحتم بخاطر همون کلفتتی و تیرگی

از روز چندم آب بزنم و پد الکلی بکشم؟

چرب کنم پخش نمیشع؟