2777
2789
عنوان

ایران خودرو بازم ثبت نام داره؟

194 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها

جاریم میگه از ۱۶ ام شروع میشه

کیا ثبت نام میکنن؟

فامیلای جاریم همه چنتا چنتا میخوان ثبت نام کنن. مثل اینکه گواهینامه میخرن. به ما هم گفتن بفروشید ولی شوهرم راضی نشد

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا کسی  از این طرح بلوکه  تا حالا خودرو به اسمش در اومده؟

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊

بعد اونوقت به تعداد گواهینامه هایی که میخرن پول تو حسابشون هست؟!؟!صد تومنو میگم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

عزیزم ما اسفند ثبتنام کردیم دنااوتومات، تحویلمون شد پاییز ۱۴۰۳ !!!

گفتن دیگ دنا و... نیست این سری. خیلی ازاطرافیان من منصرف شدن.چون واقعا تحویلش دیره برا بعضیا البته .و دیگ ماشینای بدرد بخورم نیست تو لیست.

حالا باز پیگیر باشین ببینین چه ماشینایی هست تولیستشون. وشرایط تحویلشون این سری چه طوریه.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

شما ماشین دیگه ای انتخاب کردین؟

ن عزیزم ما فقط  دنااوتومات میخوایم که خیلی دیر دراومد. ببینم زندم تااون موقع یا نه😁

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

ینی چی گواهینامه میخرن؟پولم میگیرن اولش؟

آره وضعشون خوبه دلال شدن

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

ن عزیزم ما فقط  دنااوتومات میخوایم که خیلی دیر دراومد. ببینم زندم تااون موقع یا نه😁

مبارکتون باشه ان شاءالله میگیرید و به خوشی استفاده میکنید . اره خیلی طولانی شد بعضی نوبتا ولی ممکنه یه مقدار نوبتا بیاد جلوتر . منم دنا پلاس معمولی نوشتم افتادم پاییز ۱۴۰۳ عوص کردم با تارا دستی . ولی دنا رو خیلللللی بیشتر دوست دارم . در مورد تارا هم واقعا نمیدونم ماشین خوبی هست یا نه هر کی یه چیزی میگه یه سری ها میگن‌خوبه یه سری ها میگن یه سری ایرادات داره ... توکل به خدا ببینیم خدا برامون چی میخواد ...