2777
2789
عنوان

همه بیاین کادو بدم یا نه

97 بازدید | 12 پست

بچها مدیر مدرسمون اعلام کرد که سه شنبه جشن بصرف صبحانه و کیک و کادو....امروز صحبت کردیم با بقیه همکارا گفتیم پول جمع کنیم برا مدیر کارت هدیه بخریم چند نفری راضی نبودن یکیش نماینده معلم ها بود تهدید هم کرده هیچکس حق نداره حتی تکی بده.....من مدیر رو خیلی دوست دارم اخیرا برای دخترم دو بار کادو خریدن لباس من دوست دارم براش کادو بخرم زن فوق العاده ای اینا از حسادت اینکارو میکنن....جلوش خوبن پشتش خنجر میزنن بنظرتون من بخرم چی بخرم جلو همه بدم؟ یا جدا برم تو تنهایی بهش بدم....نظرم روسری یا ماگ از این مدلا که برقی هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کادو بچه  شما را جلو جمع دادن؟؟

اره یکبار رفت مشهد برا همه همکارا زرشک و زعفران آورد برا من علاوه بر این ی لباس برا دخترم هم آورد...یبار دیگم گفت برا نوه ام شلوار لی خریدم اینم خوشم اومد برا دخترت گرفتم جلو اونا بهم داد

شما هم جلو جمع بده

این ظروف مسی هم قشنگن 

ظرف میوه و آجیل شیرینی 

حالا یک تیکه بخری هم قشنگه هم نفیس و ارزشمنده

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
آخه اونم داره به ما کادو میده زشته که ما هیچی ندیم مخصوصا که خیلی لطف کرده بمن

اره شما هم لطفش رو جبران کن 

یه کادو در حد توان بده از زحماتش هم تشکر کن 

گاهی بعضیا از رو حسادت میخوان شمارو از چشم بزرگترها بندازن . بعد همون طرف رو ببین اون روز اگ با کادو نیومد

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …