بچها مدیر مدرسمون اعلام کرد که سه شنبه جشن بصرف صبحانه و کیک و کادو....امروز صحبت کردیم با بقیه همکارا گفتیم پول جمع کنیم برا مدیر کارت هدیه بخریم چند نفری راضی نبودن یکیش نماینده معلم ها بود تهدید هم کرده هیچکس حق نداره حتی تکی بده.....من مدیر رو خیلی دوست دارم اخیرا برای دخترم دو بار کادو خریدن لباس من دوست دارم براش کادو بخرم زن فوق العاده ای اینا از حسادت اینکارو میکنن....جلوش خوبن پشتش خنجر میزنن بنظرتون من بخرم چی بخرم جلو همه بدم؟ یا جدا برم تو تنهایی بهش بدم....نظرم روسری یا ماگ از این مدلا که برقی هستن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره یکبار رفت مشهد برا همه همکارا زرشک و زعفران آورد برا من علاوه بر این ی لباس برا دخترم هم آورد...یبار دیگم گفت برا نوه ام شلوار لی خریدم اینم خوشم اومد برا دخترت گرفتم جلو اونا بهم داد