چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 عنوان یه حس ششم واقعی بیاد بگه من باردارم؟ 93 بازدید | 12 پست همسرم برام بی بی نمیخره هی نگید بی بی بزن😀🙏😐 هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ... 1402/02/10 | 23:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 نههههه حس ششمی؟رنگ لباسم رو بگو 😁🙏🙏🙏 هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 بچه از یه مرد خسیس میخوای چیکار؟ وای خدا یعنی منتظرین قضاوت کنین؟چون خیلی بی بی استفاده میکنم گفت صبر کن تا دو هفته بگذره ! هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 نه میشه رنگ لباسمو بگی؟😁🙏 هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 آبی یا بنفش نه 👀❤️ هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
hosnamm عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 500 در کل زیاد رو این حرفا حساب نکن ایشالا آنچه که میخوای رو خدا برات قرار میده
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 نمیدونم ته دل من به این چندتا رنگه سبز قرمز یکیش درسته آفرین😍❤️کاش ته دلت میگفت باردارم🥲😂 هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...