2777
2789
عنوان

آخرین خبری که از عشقتون دارین چیه؟؟☺❤💔

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 101 پست
همیشه کنارش بودین و شمارو ندیده همچین چیزی نداریم اصلا حتما حس و علاقه ای بهتون نداشته میدونی از کجا ...

کآش منم پر پر زده بودم پشیمون نمیشدم الان حالش این نبود کاش زنش پیشش میموند حداقل

"وَ نَفَختُ فیهِ مِن روحی🌱"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کآش منم پر پر زده بودم الان حالش این نبود کاش زنش پیشش میموند حداقل

عشق شمام از منم بیشتره من یه لحظه به این فکر میکنم که الان زنشو بغل کرده و خوابیده تمام تنم میلرزه همیشه میگم حتما زنش خیلی خوشگلتر از من بوده...ولی شما میگین کاش زنش پیشش میموند عشق شما خیلی بزرگتر و واقعی تره 

عشق شمام از منم بیشتره من یه لحظه به این فکر میکنم که الان زنشو بغل کرده و خوابیده تمام تنم میلرزه ه ...

هعییی بعضیا لیاقت ندارن واسش همه چی فراهم کرد خودم تو زندگیش بودم جهیزیه واسش خونه ماشین به اسمش روزی که نامزدی کرد تموم کردم حسم رو گفتم‌ اون میخواد دوستش باشم منم دوستش میمونم شدم عین خواهر برا زنش ولی امانننن از سرنوشتش

هعییی بعضیا لیاقت ندارن واسش همه چی فراهم کرد خودم تو زندگیش بودم جهیزیه واسش خونه ماشین به اسمش روز ...

شمام ازون ادم بگذر سخته ولی بخدا میشه نمیدونی که چه روزایی گذروندم وقتی باهاش اشنا شدم هیچی نداشت حتی یه پول شارژ دانشجو بود چندین سال طول کشید باهم بودیم پیشرفت کرد به محض اینکه پیشرفت کرد دیگه منو ندید این مردا لیاقت ندارن بخدا حیف عمر و جوونیم واقعا حیف بهترین روزای زندگیم که تلف شد تا سرگرمی اقا بشم 

مطمئنم داری اشتباه میکنی که هنوزم پیششی بکن این دل لامصبو خدا به زنا انقدر دل و احساس داد که بچه ها رو دنیا بیاریم و عشق بورزیم ولی همون احساس شد بلای جونمون

شمام ازون ادم بگذر سخته ولی بخدا میشه نمیدونی که چه روزایی گذروندم وقتی باهاش اشنا شدم هیچی نداشت حت ...

عزیزمی...

الان دیگه وقتش نیست الان دیگه یه جورایی گیرم ولش کنم داغون تر میشه همین الانش همش گریه و افسرده کسی که تا چند وقت پیش خنده از رو لباش نمی‌افتاد به خاطر دختره...):

شمام ازون ادم بگذر سخته ولی بخدا میشه نمیدونی که چه روزایی گذروندم وقتی باهاش اشنا شدم هیچی نداشت حت ...

اون آدمی که من میگم پدر مادر نداشت رو پا خودش وایساد خونه خرید ماشین خرید پول داشت..

میتونم بپرسم سر چه چیزایی مثلا 

اهل مهر و محبت نبود 

ته قلبش دوستم داشت ولی خیلی مغرور بود

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....