2777
2789
عنوان

کنکور تجربی بعد ۸سال

220 بازدید | 24 پست

۲۵سالمه رشته دبیرستانم تجربی بوده لیسانسم زیست شناسی ارشدم ژنتیک خوندم البته فقط دفاعم مونده در حال حاضر هم شاغلم اما نمی‌دونم یه حسی تو وجودم هست انگار این مسیر زندگی من نیست انگار یه چیزی تو وجودم گم شده همش احساس میکنم از همه توانایی هام استفاده نکردم 

به رشته دندون پزشکی هم علاقه داشتم نمی‌دونم حالا کار درستیه دوباره کنکور بدم ؟اگه بخونم میدونم توانایی قبولی دارم اما خب نمی‌دونم تو این سن میتونم موفق بشم یا نه ؟کلا خیلی سردرگمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا هرکی رفته تجربی اگ پزشکی و دندون نیاوردع باشه اخرش ناراضیه

میشه بدونم شغلت چیه؟ 

و اینکه تو ک میدونی اگ بخونی قبول میشی و مسیر زندگیت اینی نیست ک داری پس چرا برا شروعش شک داری؟؟؟

منم🥺🥺

من مریض شدم

میگرنم دارم باید دارو بخورم که خواب اورم هست 

اگه یبار نخورم برمیگردم به حالت قبل

همین دیشب رفتم دکتر بخدا ۹ ساعت الاف بودم تو شهر دور

شب ساعت ۱ اومدم خونه عین جنازه افتادم از شدت سردرد

به دندون پزشکی علاقه داری چون پولش خوبه؟

وگرنه انقدر رشته گند و مذخرفیه چون بعدش که فارغ التحصیل بشی و بخوای کارکنی تو اون رشته واقعا کارت سخته اما اگه علاقه داشته باشی خب بحثش جداست اما اگه واسه پول میخوای بری خب پول به اشکال مختلف به دست میاد کافیه فقط تلاش کنی...

عمرتو هدر نده الکی

خواهش میکنم  ببخشید، اخه فکر کردم با تمسخر گفتین  شما شرایطمو نمیدونستین

نه با تمسخر نگفتم 

اتفاقا شرایطتو درک کرردم که ریپلای کردم 

اخه دقیقا همسن توام پشت کنکور هم هستم انگار ایینه خودمو دیدم حس صمیمت کردم باهات ...

شزمنده