2777
2789
عنوان

بهشون میگن مافیای کنکور چون....

6127 بازدید | 36 پست

چرا مثلا ب گاج و اینا میگن مافیای کنکور ؟چون فقط کتابای کمک درسی و ویدیوهای اموزشی و اینا میفروشن؟ یا نه دلیلی دیگه ای هم داره ؟؟

من شنیدم گاج سالانه ده میلیون حداقل کتاب چاپ میکنه بنظرتون در سال حدودی چقدر در میارن؟کمتر از ۳۰ میلیارد یا بیشتر؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق بررسی هایی که انجام شده کنکور ۸۰ به قبل بیشتر سوالات مستقیما از کتاب بوده و بقیه ی سوالات غیر مستقیم در کتاب اشاره شده. 

اما در کنکور های اخیر خصوصا ۹۳ به بعد سوالاتی در کنکور هست که حتی غیر مستقیم هم توی کتاب درسی اشاره نشده و در کتاب های کار هست!!! 

درواقع کاری کردن که بدون استفاده از کتاب کار نمیشه رتبه ی عالی آورد.... متاسفانه... و هر روز این مافیا قوی تر میشه و دانش آموزان بدبخت تر..

سی میلیارد درامد یه روز هم نیست. گردش مالی مجموع این موسسات روی هم رو حتی نمیشه نوشت.

ولی به نظر من کنکور بد نیست. فقط باید این موسسات رو تعطیل یا به شدت محدود کنن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من آزمون میدم سوالایی که هم تو آزمون میاد هم کنکور اکثراا هییچ ربطی نه به کتاب درسی نه به کتاب تست ندارن😑😑

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

چون دلیل پابرجا بودن کنکور هستن 

اگه سودی نبود کنکور سال ها پیش حذف شده بود 

هدفشون اموزش نیست 

یه نکته تو کل منبعشون بلد می کنن تو فک میکنی چه خفن استفاده میکنی میبینی تنها نکته مثبتش همون بوده 

کتاب امسال حتی نمایشگاه به گرون میشه 

یه رمان کوچیک سیصد صفحه از جنس ارزون شده سیصد تومن کتاب کارای غول قواره احتمالا نزدیک 700یا800باشن میتکرانم که کلا دوجلدی گرونه یک و خورده ای 

میگن مافیا چون با بدبخت کردن بچه های مملکت پول در میارن

طبق بررسی هایی که انجام شده کنکور ۸۰ به قبل بیشتر سوالات مستقیما از کتاب بوده و بقیه ی سوالات غیر مس ...

خب اونا سوالاتو از کجا میارن؟ینی ب سوالای کنکورم دست دارن؟

خب اونا سوالاتو از کجا میارن؟ینی ب سوالای کنکورم دست دارن؟

طراحان کنکور از خودشون هستن.من توی شهر کوچیک زندگی میکنم که متوجه شدن سوالات کنکور رو چند نفر خریدن و رتبه برتر آوردن!!!... وقتی میشه سوال ها رو به راحتی خرید ، پس میشه به راحتی سوالات دلخواه رو طرح کرد.