2777
2789
عنوان

پسر ۱۱ سالم دچار اختلال خواب شده .

581 بازدید | 46 پست

سلام و وقت بخیر.

دوستان من یک پسر ۱۱ ساله کم وزن دارم که رشد قدی کندی داره و به شدت کم غذاست.

هرچی دکتر داروی اشتها میده فرقی نمیکنه.

تازگیها با اینکه از ۶ صبح بیداره، شب به زووووور خوابش میبره.

۹ توی تشک میره ولی تا ۱۲ بیداره بچم😔

به چه پزشک متخصصی باید مراجعه کنم؟

روانپزشک داروی قوی میده میترسم ببرمش

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر ۶ تا ۷ ساعت در روز می‌خوابه برای بدنش کافیه و نیازی به ناراحتی نیست 

بابت اشتها هم اجازه ندید تنقلات بخوره و بزارید غذاشو آروم آروم بخوره

ویتامین هاشو چک کنید که کمبودی نداشته باشه

اگر کمبود ویتامین و کمخونی نبود نگرانش نباشید

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
استرس امتحاناتش رو نداره؟  کاش یه روانشناس ببریش ضرر نداره.

استرسش کلا خیلی زیاده چون با داداش ۷ سالش خیلی تنش داره

برای امتحاناش نگران میشه ولی طبیعی نه زیاد.

چون شاگرد اوله و درسش عالی.

اگر ۶ تا ۷ ساعت در روز می‌خوابه برای بدنش کافیه و نیازی به ناراحتی نیست  بابت اشتها هم اجازه ن ...

کم خونه متاسفانه.

گوشت قرمز نمیخوره.

ب نظر من ب چیزای طبیعی رجوع کن.. 

طب سنتی براش بگیر.. 

کاکایو و نوشابه  این چیزا رو حذف کن.. مغزیحات بده بهش

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
بلوغ نگو که سکته میکنم😭😭😭 ۱۱ سال که زوده. صفحه رشدش بسته میشه😭

من 12 سالمه از 10سالگی رفتم تو بلوغ البته پسر ها دیر بلوغشون هست همون استرسه 

💕خدا پشت و پناهم تا ابد 💕
ب نظر من ب چیزای طبیعی رجوع کن..  طب سنتی براش بگیر..  کاکایو و نوشابه  این چیزا ...

به خدا نوشابه حذفه.

پسته ۴ دونه رو به زور میخوره.

من خون دل میشم از دروووون تا ۴ تا پسته بخوره. ولی بروز نمیدم

کم خونه متاسفانه. گوشت قرمز نمیخوره.

با پزشک مشورت کنید با قرص آهن اوکی میشه

بالاتر دیدم نوشتید پسرتون شاگرد اول هست اکثر شاگرد اول ها استرس دارن

بابت نمره دعواش کردید؟ بهش سخت میگیرید؟

محیط خونه را آروم نگه دارید و بهش استرس وارد نکنید

پسرا هم بعد از بلوغ اتفاقا بیشتر قدشون رشد میکنه مخصوصا بین سن ۱۵ تا ۱۷

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
من 12 سالمه از 10سالگی رفتم تو بلوغ البته پسر ها دیر بلوغشون هست همون استرسه 

خدا کنه از بلوغ نباشه.

اخه صفحه رشدش بسته میشه.

خیلی کوچولویه

با پزشک مشورت کنید با قرص آهن اوکی میشه بالاتر دیدم نوشتید پسرتون شاگرد اول هست اکثر شاگرد اول ها ا ...

من تماااام سعیم این هستش که استرس نمره نداشته باشه و بیخیال باشه چون خودم خیلی بخاطر همین مساله شاگرد اول بودن استرس کشیدم.

اصلا دعواش نمیکنیم. ولی خودش تلااااش میکنه ۲۰ بگیره.

تنها استرسش بخاطر تنش با پسر ۷ سالمه.

کلا تنها تنش توی خونمون دعوا و درگیری این دوتا هستش که از حد گذشته