2777
2789

بچه ها حس میکنم بابام ازم متنفره 

آخه هرموقع میام تو پذیرایی از کنارش رد میشم زیر لبش زمزمه میکنه بسم الله الرحمن الرحیم من حالم خوبه هیچ طورم نمیشه 

انگار که جن دیده واقعا دلم میشکنه منم این چیزها رو میبینم زیاد باهاش حرف نمیزنم

نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه صمیمی نیستم اون هم همچنین و اینکه اصلا زبان خوشی نداره و زیاد گیر میده حالا شما میگی یک بسم الله ...

فقط فکر میکردم تنها دختر تو دنیا هستم که پدرش باهاش خوب نیست

نه صمیمی نیستم اون هم همچنین و اینکه اصلا زبان خوشی نداره و زیاد گیر میده حالا شما میگی یک بسم الله ...

ولی فکر کنم تو هم مثل منی با اینکه مثل یه دختر باهامون با لطافت برخورد نمیکنند ته دلمون هنش نگرانشونیم

فقط فکر میکردم تنها دختر تو دنیا هستم که پدرش باهاش خوب نیست

همیشه تو مشکلات مطمئن باش یکی مثل خودت تجربه اش کرده:) ناراحتی هم نداره...بهش فکر نکنی بهتره..سعی کن به علایقت فکر کنی و پیشرفت کنی گلم