2777
2789
عنوان

شوهر گدا گشنه من،متنفرم ازش😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5601 بازدید | 163 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ازشوهرم بیزارم کاش جوری بود که همین فردا درخواست طلاق میدادم همون ظهرشم کارای طلاق تموم میشد کاش حق طلاق گرفتن داشتم کاش مجبور نبودم تحملش کنم کاشششش

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

اگه پول داره و نمیخره خاک تو سرش ،تو واسه خودت یواشکی برو بگیر درست کن بخور کوفت بخوره پدرسگ

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
 یا خدا ..اصلن من ازین شوهرای نی نی سایتی شاخام زده بیرون...مگه میشه آدم نسبت ب زن بچش انقدر ...

کاش یه روز بفهمم این عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنن 😐🚶

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

چقد منی همین تاپیکو میخاستم بزنم شوهرم خسیس هیچی نمیخره نه گوشت نه مرغ ماهی یادم نمیاد مجرد بودم خوردم میوه که اصلا پول تو جیبی هیچی حالم ازش بهم میخوره محال نمیذاره حتی نمیگه چقد حقوق داره در ماه همش دروغ میگه 

جم کنه ک چی بشه؟گوشت چیه ک حسرت بدل بمونی براش.کارتشو وردار خودت بخر

اگه بخرم بگه چرا خریدی از من نپرسیدی دیگه از گلوم پایین نمیره

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.