2777
2789
عنوان

پریودی خجالت نداره

264 بازدید | 22 پست

امروز خرید برگشته بودم جایی ک همه خرید رو جا ب جا میکنن من بودم و چند تا خانوم دیگ و چند تا هم آقا

ی خانومی دستش پلاستیک بود اومد آب بخوره پلاستیک ک داخلش نوار بود افتاد زمین

ی خانوم سریع اومد گف زشته جمع کن جمع کن آقا داره نگا میکنه خودشم خجالت کشید سرش رو انداخت پایین رف

پریود یه چیز خیلی عادیه و اصلا هیچ خجالتی نداره پریود رو برای خودمون بزرگ نکنیم :)

شما نوار خریدین یه روبان قرمزم پاپیون کنید بزنید روش کل مسیرم بگیرید بالا

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

هنوزم ادمای سمی هستن ک پریود رو عیب بدونن؟؟پریود نبود اون مرد هم نبود😒

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا همه آدما از همین خون پریودی زنا هستن منم حرفتو قبول دارم من خونمون پریود بشم داداشم میفهمه و بابام برام همه کار میکنن داداشم نمیذاره دست ب سیاه و سفید بزنم بابام برام آب میوه میگیرع میوه پوست میکنه با اینکه ۲۳سالمه و شوهر دارم ولی شوعرم میگ زشته نباید بدونن ولی الان اونم عادت کرده و کلا استراحت متلقم

با افتخارمون این کارو میکنیم چون همه از خون پریودین و خدا تو وجود زن های سالم گذاشته و نشونه سالم بو ...

هرکی نکنه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
دقیقا همه آدما از همین خون پریودی زنا هستن منم حرفتو قبول دارم من خونمون پریود بشم داداشم میفهمه و ب ...

😍😍😍چقدررر خوب افرین به پدر تون که اینقدر فهمیده اس

مگه مثلا دستمال کاغذی میخرید روبان قرمز میزنید بالا سرتون راه میبرید؟؟؟

دستما کاغذی هم برای پاک کردن ی چیزایی هست دیگ همه میفهمن دماغ میگیرید همه میفهمن اونجاتونو تو دستشویی خشک میکنید همه میدونن بعد کار زن و شوهر با اون پاک میشه والا

شما نوار خریدین یه روبان قرمزم پاپیون کنید بزنید روش کل مسیرم بگیرید بالا

چقد سم بود کامنتت..اگه پریود نبود اون مرد هم نبود..حالا اگه مردا پریود میشدن روز پریود هم تو تقویم میزاشتن و با افتخار میگقتن

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
😍😍😍چقدررر خوب افرین به پدر تون که اینقدر فهمیده اس

انشالله این ذهنیت بره کنار منم متنفرم من یبار ب مادر شوهرم گفتم پریودم با اینکه کسی نبود چپ چپ نگام کرد گفت جار نزن کسی نباید بدونه منم بلند تر گفتم واااا مگه شما پریود نمیشین 🤣🤣🤣

انشالله این ذهنیت بره کنار منم متنفرم من یبار ب مادر شوهرم گفتم پریودم با اینکه کسی نبود چپ چپ نگام ...

دمت گرم😹😹😹😹