2777
2789
عنوان

چربی سوزقوی

162 بازدید | 20 پست

سلام عزیزای دلم خوبید ؟

من 24سالمه وزایمان سزارین هم کردم شکم وپهلودارم وبابچه نمیشه باشگاه وورزش کنم ازهمسرم خجالت میکشم بخاطرشکمم

لطفا خواهشا اگه قرص چربی سوزسراغ دارین وجواب هم گرفتین معرفی کنیدبهم بی زحمت

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه شیر دادن خودش لاغر میکنه عجله نکن ، چون شیر میدی قرص نخور ممکنه رو بچه اثر بد بذاره ، شنیدم دمنوش رازیانه هم لاغر میکنه هم شیر رو زیاد میکنه ولی اگه بچه ت پسره نباید بخوری

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

این قرصا که ماهواره تبلیغ میکنه یکی  از فامیلامون گرفته بود دیدیمش نشناختیمش انقدر لاغر شده بود ...

اونا رو میگن توش شیشه ست و مواد مخدر 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

بچه شیر دادن خودش لاغر میکنه عجله نکن ، چون شیر میدی قرص نخور ممکنه رو بچه اثر بد بذاره ، شنیدم دمنو ...

عزیزم پسرم الان 3سالشه

عزیزم پسرم الان 3سالشه

اها پس با بچه ت بازی کن توپ بازی بپر بپر 😁😁

اسم قرص چی بود عزیزم

راستش نمیدونم همینا که ماهواره هی تبلیغشون میکنه دیگه

البته شیردهی خودش لاغر میکنه یمدت که بگذره چند وقت صبر کن 

واینکه این قرصا و اینا قطعا عوارض دارن الانم که نشون ندن بعدا مشخص میشه تا میتونی طبیعی وزنتو کم کن با ورزش و کم خوری

همچین قرصی وجود نداره چون تپش قلب وبی خوابی واسترس بسیار زیادی میده وانسان رو عصباتی وکلافه میکنه وباعث کیست وغده در بدن میشه اولویت شما شیردهی خوب به بچتونه تا یک عمر بچه سالم داشته باشه کربوهیدرات رو خیلی کم کن ومیزان قند رو بسیار پایین بیار به جاش بادام درختی وزمینی وکره بادام زمینی بخور میوه در حد متعادل ونه خیلی زیاد بدنت شروع به چربی سوزی میکنه 

همچین قرصی وجود نداره چون تپش قلب وبی خوابی واسترس بسیار زیادی میده وانسان رو عصباتی وکلافه میکنه وب ...

گلم پسرم الان سه سالشه وخیلی وقته ازشیرجداشده