2777
2789
عزیزم انگار هنوز ندیدی ملامین اومده از آرکوپال قشنگ تر 

قشنگی شونبین فقط...ملامین اصلا مجلسی نیس

شماکه داری عزینه میکنی یا ارکوپال یا چینی بخر

هم شیکتره هم مجلسی تره همم از مد نمیوفته

تیکر رسیدن به هدفم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون موقع ملامین تک رنگ نبود وافعا لاکچری بود 

فکر کنم ایرانی نبوده، دقیق نمیدونم دروغ بگم.

اخه ظرف و ظروف خارجی داشت.

اره دیگه اون موقع ها لیلی و مجنون و سبد میوه و ... اینجور طرح ها بودش.

درست اون زمانها تو ملامین غذا میکشیدن برای مهمون ولی هر جمعه همه دور هم جمع بودن، مثل این روزا نبود

فکر کنم ایرانی نبوده، دقیق نمیدونم دروغ بگم. اخه ظرف و ظروف خارجی داشت. اره دیگه اون موقع ها لیلی ...

من اصلا ملامین رو بخاطر همون حس خریدم

احتمالا خارجی بوده چون ایرانی تک رنگ نداشت

من دنبال هنون طرحهای قدیمم بخرم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
قشنگی شونبین فقط...ملامین اصلا مجلسی نیس شماکه داری عزینه میکنی یا ارکوپال یا چینی بخر هم شیکتر ...

نظر خودمم آرکوپال بود

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر خدایا شکرت

چینی سنگینه

چینی زرین بسیار سبکه

برای ارکوپال برند پارس اوپال بخر

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من اصلا ملامین رو بخاطر همون حس خریدم احتمالا خارجی بوده چون ایرانی تک رنگ نداشت من دنبال هنون طرح ...

ما چینی گل سرخی زیاد داشتیم، تعدادمونم بالا بود، یه بار خواهربزرگم گفت من وسایل سفره رو چیدم تو مجمعی ، تو ببر و سفره رو باز کن، منم مثلا عصبی شدم که بهم زور میگه، بردم مجمعی رو کوبیدم زمین ، گفتم بفرما الان میچینم، تمام ظرفا شکست، از ترس مامانم دوییدم تو خیابون، کلی بشقاب و خورشت خوری شکسته بود

خانما یه سری ملامین های شیک و خوش رنگ با کیفیت هست، قیمتشم بالاست. یعنی چی که مال فلان و ....

وای پیر زنی میگن😑😑

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ما چینی گل سرخی زیاد داشتیم، تعدادمونم بالا بود، یه بار خواهربزرگم گفت من وسایل سفره رو چیدم تو مجمع ...

وااااای

گل سرخی گفتی و منو بردی دهه ۶۰

چه کردی دختر

وااااای گل سرخی گفتی و منو بردی دهه ۶۰ چه کردی دختر

ما سه تا دختر بودیم، همیشه سر کارهای خونه دعوا داشتیم.

من وسطی بودم.

جالب همیشه نانوایی من میفرسنادن. میگم خوب بزرگه بره، میگفتن بزرگ و زشته بره بیرون، میگم کوچیکه بره، میگفتن اون بچه هست و خطر داره.

میرفتم ولی کل راه غر غر میکردم، من بدبخت، انگار من دشمنشونم.

من تا عروسی کنم نون خونمون خریدم.

جالب ۳۳ سالم بود، کلا اگر نمیگفتنن ، خودم میگفتم دوست دارم بزارین برم بخرم.

از ملامین به کجا رسیدم

به قول شما ما دهه ی ۶۰ کلی خاطره داریم

ما سه تا دختر بودیم، همیشه سر کارهای خونه دعوا داشتیم. من وسطی بودم. جالب همیشه نانوایی من میفرسنا ...

وای شما هم دختر وسطی بودی

منم 

نون رو بابا میگفت میاوردن 

ولی ماشین توی پارکینگ مینداختم 

کپسول گاز

اشغالا

همش با من بود