2777
2789

تا چن ماهگی واس بچه هاتون غذارو میکس میکردین

۱ سالگی اگ میکس نمیکردین میتونست بخوره؟؟

یا بخاطر درشتی غذا قورت نمیداد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که اصلا میکس نمیکردم فقط یه کم له میکردم چون هم بدش میومد و هم دکتر گفت لثه هاو معده بچه رو تنبل میکنه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

دختر من 18 ماهشه 

سوپشو هنوز میکس میکنم چیزای دیگه رم با پشت قاشق یا چنگال له مبکنم 

برنجو ماکارونیم خودش بلده بخوره

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

از همون شش ماهگی با گوشتکوب دستی کوبیدم. غذای میکس شده بچه رو بد عادت میکنه. الان که سیزده ماهشه هررررچی بهش بدم میخوره. خرما پیارم هم میگیره دستش میخوره ولی هسته ش رو در میاره. کاملا تفاوت بین چیزایی که قابل جویدن هست با چیزایی مثل هسته و فلز و قطعات ریز اسباب بازی که خوردنی و جویدنی نیست میدونه. اگر هم ببره تو دهنش خودش میده بیرون

یکسالش کہ شد گذاشتم غذای سفرہ بخورہ دیگہ میکس نکردم

الانم کہ 2 سالشہ خودش غذاشو میخورہ

حتی لقمہ ھم با نون میگیرہ 

از یکسالگی یاد گرفت خودش بخورہ یعنی خودم میذاشتم جلوش کنارش میشستم کہ خودش بخورہ

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ