2777
2789
عنوان

❌برای انتخاب همسر چی مهمه؟

88 بازدید | 11 پست

واقعا گیج شدم 

پسری هست که سه ساله دوستم داره بار ها رد کردمش ولی مونده مثل یه دوست همکار همیشه پشتوانمه تو این همه سال اصلا نشده مثل پسرای دیگه حرفای بیخود بزنه یا جوری حرف بزنه که ناراحت بشم در حالی که من خودم باهاش خیلی بد حرف میزنم خانوادشو هم میشناسم در واقع اولش مامانش منو بهش معرفی کرده بود مامانش روانشناس باباش رییس دانشگاه خودمونم معلمیم چندمین باره باز میگه بریم بیرون همو بببنیم و اینا قبول نمیکنم .

البته خب یسری اخلاقای بد داره که خیلی یدندست میخواد حرف حرف خودش باشه از طرفی هم چون‌ نمیخواد کسی تو شهر ببینتمون (شهرمون کوچیکه) مبگه با ماشین دور بزنیم‌ 

که من دوست ندارمم 

خیلی قاطی پاتی شد 😬 حالا شما بگین من چیکار کنم

شل کن همین 

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی شما همونی بودی ک با مادربزرگت زندگی میکردی؟

من یه مدته دنبال این شخص میگردم

اونم تو عنواناش ضربدر میزاشت

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.

بنظرم خودت خیلی دلت باهاش نیست.

وقتی دوسش نداری ،،با قاطعیت ردش کن

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
تو پسری ؟

دخملم 👸🏻

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی