2777
2789
عنوان

شیدینگ لب

2644 بازدید | 13 پست

سلام دوستان؛ ممنون میشم هر کسی هر تجربه ای که تو این زمینه داره؛ بیاد بگه؛ کجا انجام دادید؟ راضی هستید؟ بعد از چند وقت رنگش میریزه؛ بعد از مدتی لب زشت نمیشه؟ و از همه مهمتر آیا دردش قابل تحمله؟ (قبلاً تاتو ابرو انجام دادم اصلا تحملش رو نداشتم؛ و حالم بد شد)

خلاصه ممنون میشم خیلی صادقانه راهنمایی کنید.💋🙏❤️

دخترم مانلی و پسرم امیرسام بهترین هدیه های خدا،        خدا جونم خودت خدایی کن و مراقبشون باش🤲

ممنون میشم هر موقعی که تونستید بیایید و راهنماییم کنید....

🙏🙏🙏

دخترم مانلی و پسرم امیرسام بهترین هدیه های خدا،        خدا جونم خودت خدایی کن و مراقبشون باش🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیروز انحام دادم..میگفتن دردش قابل تحمله ..ولی من خیلی خیلی درد کشیدم ..الانم که فعلا ورم زیادی د ...

مرسی انار بانو جان؛ مبارکت باشه گلم؛  منم بعد از یکم پرس و جو دو هفته ای میشه که انجام دادم، برا من دردش قابل تحمل بود، چون انصافا بی حسیش  قوی بود، دوبار زد، فقط مشکل اینه که خیلی خیلی کمرنگ تر شده، طوری که لب پایین زیاد مشخص نیست، به خودش گفتم میگه تو ترمیم درستش میکنه، ولی احساس میکنم همش تبلیغ الکیه میگن ۳ تا ۵ سال ماندگاری داره، نمیدونم والا، از هیچی بهتره، چون لبای من هم نازکه هم کاملا سفید، فکر می‌کنم یکی دوبار باید برم ترمیم که ماندگاریش هم بالا باشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام گلم ..پس شما انجام دادید به سلامتی 

منم اصلا نمونده ..خیلی بی رنگه ...فقط خط محوی که کنار لب خودم زده مونده ..انگار پوست صورتم (مثل خط لب که کنار لب میکشیم )فقط رنگ گرفته .ولی خود لب اصلا رنگ نگرفت 

به منم گفت ۳ تا ۵ سال 😅😅گولمون زدن 

من اصلا ناراحت پولش نیستم ۱و ۵۰۰.دادم اصفهان..من خیلی ناراحتم واسه دردی که کشیدم ..

سلام گلم ..پس شما انجام دادید به سلامتی  منم اصلا نمونده ..خیلی بی رنگه ...فقط خط محوی که کنار ...

سلام خانوم گل، ای وای آره دقیقا منم بیشتر خط لب بالاییم مشخصه، رفته رفته انگار داره از رو لبام محو میشه، ولی خدایی برا شما خیلی خیلی ارزون دراومده ، من بار اول یک و پونصد دادم واسه ترمیم هم پونصد میخواد،🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ البته دیروز هم بهش بازم گفتم، میگه طبیعیه، رفته رفته رنگش بهتر میشه، ترمیم هم برم بازم بهتر میشه😐😐😐 والا من موندم این پولا چه جوری از گلوشون پایین میره، حداقل روراست همه چی رو بگن، آدم وقتی مراسمی چیزی داره بره انجام‌ بده، یا اصلا پی شو نگیره، خدایی چقدرم رو بورسن این جور کارا، هر روز شلوغ تر، توکل بر خدا، نمیدونم فعلا که واسه ترمیم نمیدونم برم یا نه.....! اما میگم دردش قابل تحمل بود، اونم فک کنم بخاطر بی حسی قوی بود که زد...... بقول شما منم بیشتر بخاطر دروغی که میگن ناراحتم😔😔😔

گلم منم برای ترمیم باید هزینه بدم .قیمت شهر شما و ما یکیه انگار 

انشالله که لااقل تو ترمیم خوب شه لبتون 

من فکر نکنم دیگه برم ..اصلا تجربه ی خوبی نبود ..البته من ابروهامم همین خانم برام میکرو کرد و راضی بودم ولی لب نه

گلم منم برای ترمیم باید هزینه بدم .قیمت شهر شما و ما یکیه انگار  انشالله که لااقل تو ترمیم خوب ...

بله کاملا منم تجربه شما رو داشتم، چون منم ابروهام رو ایشون کار کردن خیلی خوب شده، و با توجه به همین موضوع شیدینگ رو انجام دادم، ولی انگار لب با ابرو از زمین تا آسمون فرق داره ، یه مطلب تو نت نظرم رو جلب کرد، اینکه چون غذا میخوریم چرب هم که باشه بدتر، کیفیت و ماندگاری شیدینگ رو پایین تر میاره مگه اینکه عمقی تتو زده بشه، که عمرش هم طولانی تره، ما باید خودمون اطلاعات جمع کنیم برای همچی کارایی، وگرنه کی میاد رو کارش عیب بذاره والااااا😅😅😅

منم یک و پونصددادم ..فکر کنم. اشتباه خوندی😊

ای وای آره خانومی، من یک و متوجه نشده بودم، پونصد نظرم رو جلب کرد، حالا من از ظهر درگیر این بودم که ای وای چقدر گرون دراومده برام، اینم نتیجش🥴🥴🥴🥴

من یه جا زدم لبام خوشگل شد عکسشو پیجشو برات میذارم Lena_pmu_indelible

سلام خانوم گل، مبارکت باشه، قشنگه،

راستی شما فیلر لب هم زدی انگار، یا فرم لبت این شکلیه؟!