2777
2789
عنوان

به یاد شهید حمیدرضا الداغی

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 27 پست
جریان این شهید با غیرت چی بوده کسی میدونه؟خدا رحمتش کنه

چند نفر ارازل اوباش به دو دختر نزاحمت ایجاد کرده بودن .این اقا میره درگیر میشه و چاقو میخوره

بانوی آریایی و افتخارم کوروش است ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جریان این شهید با غیرت چی بوده کسی میدونه؟خدا رحمتش کنه

شهروند سبزواری در جریان دفاع از یک دختر جوان در مقابله با دو فرد مزاحم، جان باخت.

شامگاه جمعه ۸ اردیبهشت دو دختر جوان مورد آزار و اذیت دو تن از اراذل اوباش قرار می‌گیرند.

در پی مشاهده این صحنه از سوی یکی از شهروندان سبزواری که منتظر بازگشت فرزند خود بوده، وی در دفاع از دو دختر جوانی که مورد حمله این اشرار قرار گرفته وارد صحنه می‌شود که از ناحیه قفسه سینه، قلب و پشت سر با سلاح سرد مضروب می‌شود.

شدت جراحات وارده به حدی بوده است که فرد مضروب جان خود را از دست می‌دهد.

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

بچ ها دوتا آدمی ک داشتن چاقو میزدن و ک نمیشه اعدام کنن پس تکلیف چی میشه 

فکر کنم تحقیق میکنن ببینن ضربه کدونشن باعث کشته شدن شده

چون ضربه داریم تا ضربه

فکر کنم تحقیق میکنن ببینن ضربه کدونشن باعث کشته شدن شده چون ضربه داریم تا ضربه

تکلیف اون یکیشون چی میشه 

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 
بچ ها دوتا آدمی ک داشتن چاقو میزدن و ک نمیشه اعدام کنن پس تکلیف چی میشه 

احتمالا اون ضربه ای که باعث قتل شده رو در نظر می گیرن به اون یکی حبس سنگین میدن

خدا ب مادرت صبر بده 

روحش شاد 

تو فیلم ک نشون میده خالش خوبه می‌تونه راه بره

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
احتمالا اون ضربه ای که باعث قتل شده رو در نظر می گیرن به اون یکی حبس سنگین میدن

خدا لعنتشون کنه 

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 
تکلیف اون یکیشون چی میشه 

زندان میدن

متهم ردیف اول اعدام میدن 

دوم و غیره هم زندان و اینا

جرمشون فقط قتل نیست. مزاحمت و چاقو داشتن و برهم زدن امنیت هم بگیرن فکر کنم

خدا ب مادرت صبر بده  روحش شاد  تو فیلم ک نشون میده خالش خوبه می‌تونه راه بره

آره ی دونه از چاقو ها ب قلبش میخوره فک کنم از شدت خونریزی شهید میشه 

خدا ب مادرت صبر بده  روحش شاد  تو فیلم ک نشون میده خالش خوبه می‌تونه راه بره

آره ولی متأسفانه به خاطر عمق جراحات دووم نیورده

روحت شاد

هرکدوم از ما می تونستیم جای اون دخترا باشیم 

خداروشکر که وطنمون هنوز ازین جوونای باغیرت خالی نشده 

رحمت به اون لقمه و شیر حلالی که پدر و مادرت برات فراهم کردن