2777
2789
عنوان

با این وضع چقد احتمال سقط هست، خواهش میکنم راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 54 پست
آره هفته ی ۷ ضربانو شنیدم

پس استراحت مطلق باش تکون نخور توالت هم فرنگی بشین خیلی کوتاه استرسم از خودت دور کن شاید هماتوم داری چیزی نیس 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هفته ۱۰ اینجوری شدم جفت پایین تشکیل شده بود دوفاستون خوردم ۲۰ روز و استررحت بودم بعد اوکی شد ...

ای جان خداروشکر، دوهفته دیگه وقت غربالگریمه بنظرت تا اون موقع صبر کنم و نرم سونو؟

عزیزم اولین باری که لک میبینی باید سونوشی سریع اگه قلبش تشکیل شده نگران نباش منم چن بار لکه بینی وخونریزی دیدم دوفاستون خارجیه بهتره بنظرم نسبت به دوفامد

ولی نگران نباش خدابخواد هیچیش نمیشه دوتاشیاف و۴تاقرص دوفامدمیخوری ینی؟لکت قطع شه داروت کم میکنه نگران نباش

دکترت خوبه کارش؟اگه مطمئن نیسی ازش عوض کن دکترتاگه خوبه که داروهاتو مصرف کن برو سونو انشاالله مشکلی نیس

قبلشم مگه دوفامدوشیاف مصرف داشتی؟دلیلش چی بود

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
واقعا؟ یعنی قطع لک بینی بخاطر داروها نیست؟ پس دردام واس چیه؟

دردها عزیزم ماهای اول همینجوره انگار دردپریوده خیلی استرس زاهس  

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
دکترم ک فقط میگه احتیاجی ب استراحت نداری ولی گوش نمیدم

تا میتونی استراحت کن گلم فقط واسه توالت بلند شو

من الان هفته ۱۲بارداریم از هفته ۵شرو کردم ب لکه بینی و خونریزی شدیدوای با استراحت کامل و شیاف که دکتر داد خوبشدم دیروز رفتم هماتومم رفع شده بود خونریزی پشت جفتم داشتم اونم رفع شده بود 

فقط استراحت و شیاف

خدایا کمکم کن 
ای جان خداروشکر، دوهفته دیگه وقت غربالگریمه بنظرت تا اون موقع صبر کنم و نرم سونو؟

من یادمه چون اضطراب داشتم رفتم سونو که بهم گفت جفت پایین تشکیل شده دلیلش اینه

اگه ک فکر میکنی اضطراب داری به نظرم برو

عزیزم اولین باری که لک میبینی باید سونوشی سریع اگه قلبش تشکیل شده نگران نباش منم چن بار لکه بینی وخو ...

بخاطر زایمان زودرسی که قبلا داشتم شبی یدونه دوفامد و شیاف استفاده میکردم ک الان بیشترش کردم، دوفامد ۸ساعت یبار شیاف ۱۲ ساعت یبار.. دوفامد هم خارجیه، دکترم اصلا دارو ایرانی نمی نویسه.... 

دکتر شیرازیه،میدان ولیعصر، نمیدونم میگن کارش خوبه، ولی به من میگه چون ماههای اول مشکلی نداشتی قبلا احتیاجی به استراحت نداری....

من یادمه چون اضطراب داشتم رفتم سونو که بهم گفت جفت پایین تشکیل شده دلیلش اینه اگه ک فکر میکنی اضطرا ...

وقتی لک دیدم سریع رفتم بیمارستان گفتن جون سن بارداریت پایینه، نمیشه کاری کرد حتی اگه دهانه رحمت باز شده باشه...

گفت برو استراحت کن و داروهاتو مصرف کن....

وقتی لک دیدم سریع رفتم بیمارستان گفتن جون سن بارداریت پایینه، نمیشه کاری کرد حتی اگه دهانه رحمت باز ...

نمیدونم والا 

من به دکترم پیام دادم لکه بینی دارم گفت سریع برو سونو

شوهرتم بگو بیاد برات دارو بنویسم خودت نیا استراحت کن