2777
2789
عنوان

برای مراسم پاگشا چه غذایی درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 49 پست

یه سوال چندساله ازدواج کردی

بچه هم داری

اونوقت چجوری اولین باره پدرشوهرت اینارو برای غذا دعوت میکنی 

چ شوهر خوبی داری توی این مدت یکبار هم بهت نگفته خانوادمو برای ناهار و شام دعوت کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم فقط قرمه سبزی باشه خوب نیست اصلا  اگه میخوای همچین شیک و پیک باشع یخورده غذاهات سالاد اند ...

ژله همه مدل بلدم برا مهمونیا من درست میکنم میترسم نرسونم با بچه ها

دوست داشتم یه کیک برا پذیرایی هم درست کنم 

❤دخترم زندگی منه❤
ژله همه مدل بلدم برا مهمونیا من درست میکنم میترسم نرسونم با بچه ها دوست داشتم یه کیک برا پذیرایی هم ...

خب مجبور نیستی ژله های مختلف درس کنی تو جام ساده درس کن بلوبری و تمشک بگیر تو چنتا جام بلوبری و بقیش تمشک

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
یه سوال چندساله ازدواج کردی بچه هم داری اونوقت چجوری اولین باره پدرشوهرت اینارو برای غذا دعوت میکن ...

هفت ساله عروسی کردیم دوتا بچه دارم الآنم راضی نیستن بیان میگه همینکه نوه های شیطونمو نگه می‌داری کافیه 

اومدن اما خودم غذا درست نکردم تابحال

❤دخترم زندگی منه❤