2777
2789
عنوان

مهریتون با جاریتون در یه حد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 148 پست
نه. مال من ۳ تا سکه س مال اون احتمالا خیلی خیلی بیشتر. چون خودم مهریه مو تعیین کردم اصلا برام مهم نی ...

عزیزم من تاپیکها رو خوندم 

چقدر شخصیت خوب و مثبتی داری

الهی که همیشه بهترین ها برات رقم بخوره💕💓

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
چرا باید مهریه ادم اندازه جاری باشه ؟ مگه ارزش ادم ها یکیه ؟😐

یعنی چی اونی که مهریه اش کمتر هستش ارزشش پایین تره؟؟؟؟؟؟؟ 

میزان ارزش خانم ها مهریه شونو تو خانواده شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا اومدن خواستگاری شما نگفتن باید در اندازه بقیه عروسا باشه؟

مگه قراره شوهر اونا مهریه منو بده

یا مادرشوهر و پدرشوهر

هر مردی باید به اندازه ای که میتونه مهر کنه، مهریه عندالمطالبه است و مرد بایددددددددد بتونه پرداختش کنه

حالا نه اینکه تو جیبش باشه ولی منطقی باشه براش

وگرنه خدایی نکرده اگه کار به اجرای مهریه برسه، الان سالی یه سکه میدن، سالی یه دونه کلا

مگه ارزش آدما به مهریه س؟!!! مگه برده داریه هر برده ای دندوناش سفیدتر بود و اندامش ورزیده تر، گرونتر ...

😂😂😂

پایین تر توضیح دادم میگم شاید یکی براش مهریه ارزش نداشته باشه بجاش حق و حقوق بگیره 

😂😂😂 پایین تر توضیح دادم میگم شاید یکی براش مهریه ارزش نداشته باشه بجاش حق و حقوق بگیره 

عزیزم 😊

نی نی سایت منظورتو بد برسونی باختی 😂

سیل پاسخهای کوبنده بطرفت سرازیره تا چن روز، در واقع اولین اشتباه، آخرین اشتباهه 😂😂😂

سفرمکه 😀

اره اصرار مامانم بود

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

مگه قراره شوهر اونا مهریه منو بده یا مادرشوهر و پدرشوهر هر مردی باید به اندازه ای که میتونه مهر کن ...

میگن انگار الان تو دفتر خونه میپرسن عندالمطالبه بنویسم یا  عندالاستطاعه یعنی مرد هروقت دلش بخواد پول داشته باشه بده

بله خوب سکه بیشتر زدن که خرجی نداره  ولی خونه زدن عملا یعنی پول نقد دادن به عروس. برای همین قب ...

وای من از چونه زدن سر مهریه متننننفرممم

انگار دارن خرید وفروش وسیله میکنن

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
اخی جالب بود برام ♥

قربونت عزیزم

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

میگن انگار الان تو دفتر خونه میپرسن عندالمطالبه بنویسم یا  عندالاستطاعه یعنی مرد هروقت دلش بخوا ...

از قبل هم همین بوده، الان تو عقد نامه مامان هامون هم این مورد هست

مشکل اینجاست که تا حالا هیچ کسی عقدنامه رو نخونده

و نخونده فقط امضا شده