2777
2789
عنوان

مهریتون با جاریتون در یه حد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 148 پست

سلام الان که فکر میکنم میبینم واقعا اصلا مسئله ی مهمی نیس ۲۳سال پیش مهریه من ۱۴تاسکه ویه تومن پول بود کلا سمت همسرم مهریه زیاد نیندازن ولی یادمه دخترعموم یک سال قبل من ازدواج کرد مهریش ۲۵۰تا سکه بود جاری کوچیکمم ۱۳سال بعد من ازدواج کرد ۷۲تاسکه منکه کلا بخاطراینکه دینی گردن همسرم نباشه حبه کردم.

مهریه رو با مهریه ی جاری مگه مقایسه می کنن!!😕😕

منم میگم که باید طبق درامد و وضعیت داماد باشه 

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار تا جاری دارم دوتاشون که مطمئنم 300 خورده ای سکه دو تا هم فک کنم 114 ولی منو گول زدن گفتن همه ...

وا چقدر دروغگوان

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
من ششصد  اون فكر كنم ١١٤ تا سكه خيلي هم  گل تعدادش را نميدونم شايد به اندازه سال تولد ...

گل و موقع طلاق میدن به آدم؟

نه من اصلا اون زمان انسان به خساب نمیومدم واز طرف خانواده ی خودم حق دخالت وحرف زدن دراین مورد نداشتم ...

منظورم همون پدر و مادر یادمه برای عموم رفتیم خواستگار خانواده گفتن 800 پدربزرگم گفت زیاده یکم بیاید پایین خانوادش گفتن اگه قبول ندارید میتونید خواستگاری یه دختر دیگه برید که عموم گفت من قراره پرداخت کنم و 800 قبول میکنم 

چرا باید مهریه ادم اندازه جاری باشه ؟ مگه ارزش ادم ها یکیه ؟😐

مهریه که به ارزش نیست به توان مالی اقا داماد

ولی خب خانواده پسر معتقدن باید یکی باشه

گل و موقع طلاق میدن به آدم؟

فكر كنم در طي زندگي مهريه ام هم واسه موقع طلاق نيست اكثرا عندالمطالبه هست 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
چقدر اینجا مهریه ها کمه کجاییذهستین

من ترکم برای ماهم تو فامیل واینا نهایت ۳۰۰تاست بیشتر نداریم

ولی دوستم کلا همشون ملک مهریه اشون

مهریه که به ارزش نیست به توان مالی اقا داماد ولی خب خانواده پسر معتقدن باید یکی باشه

خوب اشتباهه دیگه شرایط ادم ها فرق داره شاید یکی بخواد مهریش کم باشه بقیه حقوقش رو بگیره مثل حق طلاق و این چیزا

اونا غلط کردن ناراحت بشن😂😎 همینه ک هست 

حالا بیچاره اونا هیچ عین خیالشون نیستا

خانواده پسره برای مهریه کم خود زنی میکنن