2777
2789
عنوان

مهریتون با جاریتون در یه حد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 148 پست
منم منظورم همین  میگم اونا رفتن خواستگاری گفتن مهریه قدر ۲تا عروس دیگمون وگرنه اونا ناراحت میش ...

تا حدی درست میگن

مادرشوهر منم خواستگاری جاریم همین رو گفته بود کلا تو هیچ چیز از مراسماهم تفاوت نذاشت با مراسم‌های من با اینکه من هیچ وقت چیزی نگفته بودم ولی خودش نمی‌خواست حرف و حدیثی تو فامیلا پیش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵۰دومی ۱۹مثقال طلا سومی صد سکه چهارمی صد سکه خواهرشوهر صد سکه . من وجاری دوم بی پدر ومادر بودیم انگار

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی

من عروس دومم ۱۱۰، جاری و برادرشوهر سر سفره عقد بهم تبریک نگفتن، بعدشم اصلا باهام حرف نمیزدن، اما فک نکنم دومین باری بود ک خونه مادرشوهر بودیم جاریم اومد کنارم نشست و یذره حرف زد بعد گفت مهریه اش ۲۲۰ تائه با یه پُزی هم میگفت ناقص العقل  

خانواده همسرت نگفتن قدر اون رسممونه؟

گفتن مامانم گفت ما رسممون نیست، طبق رسم میخواین پیش برید دختر از شهر خودتون بگیرین البته من شوهرم نظرش مخالف خانوادش بود تو مراسم خواستگاری هم گفت، خانوادش میخواستن ما شوهرمو راضی کنیم کمش کنه 

خواهشا خانوما اینطرز فکر از سر خودتون بندازید که مثلا چون من ارزشم بالاتر از جاری بود مهریه من بیشتر بود یا چون منو دوس نداشتن کمتر  گرفتن. هیچ ربطی نداره ممکنه یکی با 1سکه خیلی خوشبختراز اونی که 1000تا مهرشه باشه. 

اینم بگم من جاری ندارم که بیاید بگید از سر ناراحتی داره میگه. 

خب شما خودتون اون تعداد قبول کردید 

نه من اصلا اون زمان انسان به خساب نمیومدم واز طرف خانواده ی خودم حق دخالت وحرف زدن دراین مورد نداشتم بزرگترها تصمیم گرفتن

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی