2777
2789
عنوان

شوهرم ب بچم خ.یه گوسفند داد 😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 7207 بازدید | 228 پست
عزیزم برای کسی که نماز میخونه حرامه

والا تو تاپیک قبلی منم گفتم حرامه

اومدن گفتن حلاله و مکروهه و...🤢🤮

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

🤢🤢 من بچه بودم مادر بزرگم بهم میداد اوق  

با پدر بزرگم خدا بیامرز  میخوردن😐😂😂

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نکنم ضرری داشته باشه مگه نمیگی یه تیکه  پس هیچی نیست خیالت راحت

اره خیلی کوچیک اندازه نخود بود... ولی خب کثیف چندشه میکروبیهههههه 😵‍💫هرچقدم پخته باشه اخه خ.یه چرا 😭

نمیدونم گفت خا..یس 😵‍💫 بد نیست واسه اون سن ؟ 

نه بابا خیلیا میخورن تازه میگن خیلیم خوشمزس😶‍🌫️

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
قدیمی ها میگن برا بچه های که شب ادراری دارن خیلی خوبه بچه های من گوشت نمیخورن وگرنه میگرفتم کباب میک ...

طعم کبابش اصلا با گوشت قابل قیاس نیست 

رو ذغالی بپزی ونمک بزنی خیلی خوشمزه میشه 😑🤐

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     
حرامه حیف منم عاشقشممم  ، محرم ها فامیلمون گوسفند میبره هی دادن میزنن توی خونه کیا میخورن اینو ...

نه به نذر محرمشون نه به حرام خوردنشون فازشون چیه؟😏

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اره خیلی کوچیک اندازه نخود بود... ولی خب کثیف چندشه میکروبیهههههه 😵‍💫هرچقدم پخته باشه اخه خ.یه چرا ...

اشکال نداره حالا نگران نباش ب بچه ای ک شب ادراری داشته باشنم میدن بد بود کنمیدادن 😐

طعم کبابش اصلا با گوشت قابل قیاس نیست  رو ذغالی بپزی ونمک بزنی خیلی خوشمزه میشه 😑🤐

خوردی؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم