من پنج ماهمه سرماخوردم سرفه خشک دارم رفتم دکتر دیفن هیدرامین داده میترسم خوب نباشه تو بارداری ولی یکی دوبار خوردم خیلی سرفه میکنم الان به زیر دل و کمرم فشار اومده و درد گرفته میترسم طوری بشه چیکار کنم سرفه ام بند بیاد
منم دقیقا مثل شما ولی هشت ماهم انقد سرفه کردم و عطسه کردم شکمم درد گرفته بچه هم با هر سرفه من یه لگد و مشت میپرونه اون تو.
من یکم عسل با آب جوش قاطی کردم خوردم خارش و سوزش گلومو کم کرد
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اشکال داره این دل دردا؟باعث زایمان زودرس نشه یوقت من نگران اینم؟
نمیدونم تو ماه های پایین تر خطر ناکه ولی من هفته قبل رفته بودم پیش دکترم گفتم بهش گفت مشکلی نیست
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍