2777
2789
عنوان

دیروز رفتیم برای خرید سیسمونی بگوو خب…

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 66 پست

نمیدونم چرا اصرار دارین همش اه و ناله کنید درسته شرایط سخته بخدا ...اما تو بازار چیزای ارزونم هست حتما نباید مارک بگیرین که...من خودم از وقتی یادم میاد دارم برای دخترم وسیله میخرم از دوران مجردی☺️هر دفه میرم بازار ی تیکه میخرم همههههه جور قیمت هست....مثلا ظرف غذا خوری از دویست و خورده ای داره تا چند میلیون بالای دوسه میلیون 

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا برچه اساس اون ضرب المثل اومده رو نمیدونم 

ولی روزی شامل تخت و کمد و اسباب بازی و مدرسه غیر انتفاعی کلاس رقص و ...نمیشه 😁

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

ماهاخودمونم مقصریم خیلی بیش ازاندازه به بچه هامون سرویس میدیم به شخصه پسرخودم خیلی سرویس میخواد هرچی ...

من خودم قبول ندارم 

الان فهمیدیم که داشتن اسباب بازی های مختلف میتونه به رشد بچه کمک کنه 

اینکه از دو سالگی برای بچه‌ گوشی میخرن بحثش جداس که کلا ضررش زیاده 

اما کلاس های مختلف ، پیگیر شدن مسائل پزشکی بچه و ... اینا همه مفید و یه جورایی لازمه برای موفقیت یه بچه و خب پول هم میخواد

قدیما بچه خودش میرفت دنبال کار ، خونه ی خودشو میخرید، ماشینش و میخرید

الان اصلا نمیشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
منم ی اتاق داریم واسه بچه ها ک کوچیکه  من ک کالسکه و روروئک و صندلی ماشین نمیخرم .اسباب بازی ه ...

اتفاقا شما ک ۳قلو داری بخای بری بیرون کالسکه و صندلی ماشین نباشع نمیتونی که ، ۳تا رو چجوری بغل کنی 😅

دراور چه شکلیه؟ خوب دروار بگیری لباسا شو کجا بزاری

عزیزم سایت خرابه نمیشه عکس فرستاد 

خب لباس هاش رو میذارم داخل کشو دیگه

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
من خودم قبول ندارم  الان فهمیدیم که داشتن اسباب بازی های مختلف میتونه به رشد بچه کمک کنه  ...

الان که پول دراوردن راحت تره...جوونای الان اکثرا پی الافی ان فرصتارو از دست میدن بعد که ازدواج میکنن بدبختی و گرفتاریش میفته گردن زن و بچشون...ب چشم دیدم جوونایی که بفکر بودن کار کردن پس انداز کردن که مال نسل الانم هستن نه شصت سال پیش ..الان مستقل ان شکر خدا زندگی خوبی دارن..

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

ان شاالله خوش روزی باشه کوچولوت 

مبارکش باشه 

واقعا فقط ضروریات بخرید 

خیلیاش دست نمیخوره هااا

من تمام لوازم اولی وبرادومی استفاده کردم 

هنوزم تمیزوباکیفیتن خیلیاشم نو

همشو دارم آماده میکنم بدم به جاریم که قصدنی نی داره

هرچیشم کهنه وبدمیشه میندازم بره 

تااسباب بازی های اولیه وکلی عروسکم براش گذاشتم 

دیگه نره پول بده 

هم دورمن خلوت میشه هم اون هزینه روبرا بچه اش ی تکه طلابخره پس اندازکنه ی کمکی به زندگیش بشه 

شماهام اگرلازم نداریدبیخود ذخیره نکنیدببخشیدتا انرژی خوبش بیادبه خونتون❤🌿

من عاشق اینم ک بچم و بفرستم کلاس زبان نمیخوام مث خودم انگلیسیش صفر باشه

اصلا چه بخوایم چه نخوایم لازمه ☹ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

منم دومی رو باردارم هم جنس هم هستن سر بارداری اولم خومو خفهههههه کردم به معنای واقعی ..انقدر که لباس و کفش و خرت و پرت خریدم بزرگا رو هم همه رو خریدم..حالا کلی از پسرم لباس مونده ولی نوزادی هاش خراب شدن ولی نمیدونم چرا میرم بازار بازم واسه پسر اولیم خرید میکنم واسه تو راهی هیچی نمیخرم دست ودلمم نمیره..عذاب وجدان دارم😓

مرسی مهربونم..ایشالاااا😍..الانم فک کنم باردارم امروز موعدم بود.شوهرم میگه شک ندارم نینی داری😍

ای جانم عزیزم انشاالله ک حدس شوهرت درست باشه 😍🥰🥰🥰

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔