یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من شوهرم کار براش پیش میاد بعضی وقتا ۱۱ اینا میاد حالا چرا چالش؟؟
دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
بخوام باهاتون رو راست باشم مامان بابام اگه گیر میدادن دفعه بعد خیلییی دیر تربرمیگشتم ولی مامانم اینا خیلی ریلکس رفتار کردن از روزم پرسیدنو اینا فقط یبارم مامانم گف دیر میای نگرانت میشم و منم خیلییی از اون به بعدش حواسم بود زودتر برگردم خونه
جانم فدای ایرانم🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگمیکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
یعنی دیر امدن فرزندانتان شما دچار نگرانی و چالش نمی کنه
خوب من شام نمیخورم به همسرم زنگ میزدم از اول که بیا گشنمه از ساعت ۸ دیگه دیرتر نمیاد مگر اینکه چی بشه ولی بازم شاممو نمیخورم که بدونه بدون اون نمیخورم خودش هر جا باشه میاد