2777
2789

دوستان  سلام 

ایا  بین  شما  عزیزان  کسی بوده که  همسرش یا  بچه  اش  شبها  دیر به منزل  مراجعه  می کرده و تونسته ،این  چالش  زندگیش را برطرف بکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم کار براش پیش میاد بعضی وقتا ۱۱ اینا میاد حالا چرا چالش؟؟

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

من چن بار تابستون دیر وقت برگشتم خونه 

بخوام باهاتون رو راست باشم مامان بابام اگه گیر میدادن دفعه بعد خیلییی دیر تر‌برمیگشتم ولی مامانم اینا خیلی ریلکس رفتار کردن از روزم پرسیدنو اینا فقط یبارم مامانم گف دیر میای نگرانت میشم و منم خیلییی از اون به بعدش حواسم بود زودتر برگردم خونه

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

من🤣🤣هیچی دیگه کاری نمیتونی بکنی

البته ببین ما تقریبا تمام مسائل بینمون شفاف و من خیالم راحته از اینکه طرفم آدم مطمئنیه

اینم می‌دونم که گاهی به تفریح نیاز داره هر آدمی

همسر من گاها با دوستاش می‌ره مجردی بیرون،میگم گاها نه همیشه،بخاطرتایم کاریش و مشغله اش مجبوره شب بره دیگه،پیش میاد 

یعنی  دیر امدن  فرزندانتان  شما دچار نگرانی و چالش  نمی  کنه

خوب من شام نمیخورم به همسرم زنگ میزدم از اول که بیا گشنمه از ساعت ۸ دیگه دیرتر نمیاد مگر اینکه چی بشه ولی بازم شاممو نمیخورم که بدونه بدون اون نمیخورم خودش هر جا باشه میاد

یعنی  دیر امدن  فرزندانتان  شما دچار نگرانی و چالش  نمی  کنه

نه چرا باید دچار چالش بشم 

وقتی چیز خلاف عرفی ازش ندیدم میتونه بعضی روزا با دوستاش تفریح کنه 

وقتی کار بدی نکرده نگران چی باشم؟ 

شما نگران چی میشی؟

نه چرا باید دچار چالش بشم  وقتی چیز خلاف عرفی ازش ندیدم میتونه بعضی روزا با دوستاش تفریح کنه&n ...

وقتی  کسی  شبها دور به  خانه میاد 

حتما با افرادی دوست  و رفیق  هست  که اون  ها هم به ارزش  های خانواده  اهمیت نمی دهند 

حتما  بین  شون  سیگار و قلیون و.... رواج  داره 

حتما  بی بند باری اخلاقی در کنارش بوجورد میاد 

حتما  خیای اتفاقات  دیگه  هم بوجود میاید ......

وقتی  کسی  شبها دور به  خانه میاد  حتما با افرادی دوست  و رفیق  هست & ...

ارزش خانواده ما با تفریح نوجوانمون زیر سوال نمیره بله ممکنه دوستانی داشته باشه که من نپسندم ولی تا زمانیکه از عرف خارج نشدن پسند من اولویت نیست 

پسر خونده ام سیگار نمیکشه ولی قلیون میکشه من خوشم نمیاد ولی خوشش میاد گهگاهی تو جمع قلیون میکشه مشروب نمیخوره مواد مخدر مصرف نمیکنه 

منظورتون از اتفاقات دیگه هم متوجه نشدم

ببین الان ۱۷  سالش  هست و مثلا  قیلیونی که در فرهنگ  خانوادگی  شما  باب  نبوده 

همین دوستان  برای فرزند شما بابش کردند 

این  دوستان  با رفتار۶ای منحرفی که دارن و خانواده  ۶ا منحرفی که دارند احتمال اینکه ایشان  را به  طمت مشروبات و موادمخدر بکشنم 

وجود داره