mahsaaa_azizi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 465 عنوان اونایی که آزمون استخدامی دادن 63 بازدید | 4 پست کیا آزمون استخدامی دادن؟. سخته ؟!مثلاً دفترچه آزمون عمومی سخت تره؟ یا دفترچه آزمون اختصاصی ؟؟ 1402/02/10 | 08:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فقطططططخدا عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1585 من ازمون دادمعمومی سختره ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
فقطططططخدا عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1585 البته برا من سختر بود اختصاصی ها را خوب زدم چون کار کردم و تجربه ام زیاد بود ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
mahsaaa_azizi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 465 من ازمون دادم عمومی سختره چرا عمومی سخته؟! مگه همین منابعی نیست که توی ای استخدام میذارن( عمومی ها رو منظورمع)
فقطططططخدا عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1585 چرا عمومی سخته؟! مگه همین منابعی نیست که توی ای استخدام میذارن( عمومی ها رو منظورمع) چرا هموناس مثلا تاریخ اسلامی برا من سخت بود البته من اصلااااا نخونده بودم اگر کسی حونده باشه راحته ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨