دخترم 12 سالشه .دیروز باباش بهش 50 داد واسه خرید برا دو یا سه روز ک اصلا من ندیدم و نمیدونستم بعد ظهر ک آمد خونه پول داد بمن ک اره من از خرید بوفه بدم میاد اونجا کثیفه و خوراکی اش خوب نیست بجاش از مغازه میخرم رفت خوراکی خرید حدود 20 تومن مثلا سی تومنش موند برا امروز ک خرید کنه.خودش اون پول تراول داد من بجاش خرد دادم 10تا 5 تومن چون تراول ک 20 تومنشو برداشت و اینم بگم چون داشت میرفت پیش دوستش گفت نمیخوام پول زیاد ببرم ک دوستم بگه برام بخر خوراکی .صبح شنیدم ب شوهرم گفت ک مامان پول ازم گرفته گفته لازممه دوباره شوهرم بهش پول داد و گفت این پول فقط واسه تو هست و نگفته مامان در عوض برام خوراکی خریده شوهرم گفت در واقع پول جا ب جا کردیم تراول گرفتم و خرد دادم .حالا بنظرتون چه حرفی ب شوهرم بزنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله حتما بگو .به صورتی تعریف کن که امروز را نشنیدی بهش بگو دیروز که پول داده بودی به دخترت آورد پیش من و با پول خورد عوض کرد حالا خودم پول خورد میخوام اگر داری برام عوضش کن