2777
2789
عنوان

وابستگی شدید ب همسر

584 بازدید | 15 پست

بچه ها من ازدواج دومم اوایل آشناییمون با همسرم علاقه شدیدی بهش نداشتم ب چشم ی دوست نگاه میکردم بهش ولی اون از اول خیلی دوستم داشت الان ک رسمی شدیم خیلی وابسته اش شدم و دوست دارم تایید بشم از طرفش همش بهم توجه کنه حالم داره از این اخلاق خودم بهم میخوره اخه من اصلا این مدلی نبودم چیکار کنم یکم وابستگیم کمتر بشه یکم بتونم بی تفاوت باشم وقتی یکم بخام یکم بی توجه باشم قلبم میخاد کنده بشه از جا یا زمانهایی ک یکم بحثمون میشه اصن نمیتونم قهر کنم 🙄

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم بخدا منم همینجورم فقط یه نصیحت حتما وقتی شوهرت مقصره قهر کن وگرنه اون کاره بدو تکرار میکنه همش من شوهرم فحشم میداد میکفتم عصبیه قهرنمیکردم الان یسر از دهنش بی احترامی میاد ازش متنفر میشم برای اولین بار تواین چندسال الان جدا خوابیدم 

خب اين خيلي بده من خودمم به همسرم وابستگي داشتم ولي الان اينجوري نيستم دوسش دارماا ولي وابسته شديد نيستم با اينكارا

باشگاه ثبت نام كردم 

تمركزم رو گذاشتم روي دانشگام

بعضي وقتا تنهايي فيلم ميديدم خوش ميگذروندم اجتماعي تر شدم بيشتر با دوستام ميرم بيرون 

و مهم تر اينكه قبول كني تو خودت دوست داشتني هستي خودت بلد باشي حال خودتو خوب كني و براي حال خوبت نيازي به هيچكس نداشته باشي

ببخشید شما از همسر اولتون بچه هم داشتید ؟این آقا مجرد بودن با شما ازدواج کردن؟

بله دوتا بچه دارم .اره مجرد و یکسال کوچیکتر

نمیدونم بخدا منم همینجورم فقط یه نصیحت حتما وقتی شوهرت مقصره قهر کن وگرنه اون کاره بدو تکرار میکنه ه ...

نه شوهرم اهل فحشو اینا نیس خدا را شکر وقتی هم مقصر میاد معذرت خاهی اما من همش دوس دارم اون نازمو بکشه حتی وقتایی ک من مقصرم😆

خب اين خيلي بده من خودمم به همسرم وابستگي داشتم ولي الان اينجوري نيستم دوسش دارماا ولي وابسته ش ...

منم از این لحاظا مستقلم شاغلم هستم درآمدم دارم بچه هم دارم از ازدواج قبلم و سرم گرمه نه اینکه همش بهش بچسبم و اینا .اما اینکه وقتی پیشمه همش دوس دارم ب من توجه کنه البته خیلی توجه میکنه ولی من زیاده خواهم خودم از دست این کارا خودم کلافه شدم😐

همه چیز تعادلش خوبه . فقط خدا کنه با شرایطی که ازدواج کردین تا آخر هردو همینجوری بمونید

امیدوارم دعا کن واسمون چون خیلیا از اطرافیانم حسودی میکنن من با این شرایط اینجور ازدواج کردم و اینکه همسرم هم خوش تیپ و قیافه اس ولی حسادت بقیه را حس میکنم شایدم واسه همین میترسم