2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم رابطمونو جدی کنیم

768 بازدید | 27 پست

با یه پسری در ارتباطم خانوادمون در جریانه بعد یه خواستگار برام اومده مامانم میگه تکلیفتونو روشن کنید اما نمیخوام مستقیم بگم

سر آینده تایم و جوونیتون با کسی تعارف نکنید

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی خیلی رک بگو من کجای زندگیتم ایندتو با من میبینی یا نه ؟ و طبق جوابی ک‌ میده تصمیم بگیر این ...

خب من اینو اوایل رابطه پرسیدم اونم منو اشنا کرد با خانوادش و در جریانن الان ولی خب اقدامی نکردن

پسری قصدش جدی باشه خودش میگه خب از همون اول

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
خب من اینو اوایل رابطه پرسیدم اونم منو اشنا کرد با خانوادش و در جریانن الان ولی خب اقدامی نکردن

خب پس قصدش جدیه

حالا ک جواب این سوالو میدونی

این دفعه بگو 

برنامت واسه جدی کردن رابطمون چیه ؟

یکم سطح و کیفیت رابطه رو ببریم بالا

مثلا خانواده هامونو باهم اشنا کنیم تا نظرشونو بدونیم

خب چی بگم بهش خودمم اتفاقا نظرم اینه نمیخوام وقتم تلف شه

نگو خواستگار داری چون از دید من چیپ

بهش بگو تا اینجای رابطه نظرت چجوریاست اصن قصدی داری نداری، ببین چی میگه اگر قصد جدی شدن نداره یا حس میکنی دروغ میگه که جدیه دیگه ادامه نده و کات کن برو پی زندگیت

اگر قصدش جدیه بگو که خواستگار داری و پاپیش بزاره چون تو اونو میخوای از الکی بگو خانواده فشار میارن 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️