2777
2789

روانشناس هستی شما؟

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم. امسال هم ازمون دکترا دادم دعا کن تو مصاحبه ش قبول بشم

ایشالله عزیز دلممم

میتونم مسیرتون رو بدونم؟

اخه من دانشجو هستم و خیلی علاقه دارم ولی بعضی وقتا به مسیر نگاه میکنم واقعا سخته و  ادم اول از همه خودش باید اماده باشه

اگه میشه توضیحی برام بدی ممنون میشم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

سلام عزیزم

یسوال ازتون دارم

من حدود یساله یه مشاوری دارم که هم همکارم هستن معلم هستن هم رابطه دوستانه مثل تبادل اطلاعات درسی و... باهم داشتیم

من خانم هستم وایشون آقا

هردو متاهلیم ومن از نظر عاطفی بسیار اسیب پذیر

میدونم وابستگی به مشاور امری طبیعیه ولی احساس میکنم روابط همکاری ودوستانه با مشاوره ومراجع قاطی شده 

ودوگانگی شکل گرفته

راستش خیلی خوب وکمک کننده بودن اینمدت تو مسائل زندگیم

یجورایی هم بهشون حسدارم وگفتم بهشون 

میدونم خودشونم دارن سعی میکنن آسیب نخورم ولی اوضاع روحیم بدتر شده

از طرفی قطع این رواندرمانی هم  واقعا حالمو خراب میکنه چون طرحواره رهاشدگیمو فعالش میکنه

نمیدونم چیکار باید بکنم؟؟

سلام عزیزم یسوال ازتون دارم من حدود یساله یه مشاوری دارم که هم همکارم هستن معلم هستن هم رابطه دوست ...

قطعا و اکیدا مشاوره تو عوض کن عزیزم چون هم زندیگت به هم میخوره هم حالت بدتر میشه

سلام عزیزم خوبی؟

چقد این سایتو زیرو رو کردم و چقد استرس به جونم افتاد

من ازدواجم فامیلیه و slosرو زده یک به 51

دکترم میگه موردی نداره حتی چندین دکتر گفتن نیازی به آمنیو سنتز نیسن چون اسکرین نگتیو هست و ریسکت مثبت نشده حتی مثل شما که گفتیu3e پایینه هم مقدار مام 0:38هست..

الان دیگه هفته م رفته بالا بیشتر اونایی که این فاکتور براشون ریسک تقریبا بالا بوده متاسفانه زیاد نرمال نبود وضعیتشون.‌.

میتونی راهنماییم کنی باید چیکار کنم قبل این که دیر شده باشه.

ریسک شما بالا بود 

الان از نظر جسمی و ذهنی بچه تون عالیه و مشکلی نداره؟

ببخشید این سوالو میپرسم قربونت مجبورم ببخشید🤦🏻‍♀️