2777
2789

بیاین سوتی هایی ک دادین جلو خانواده و اقوام همسرتون رو بگین🤪😁🤣

خودم بعد اینکه، خطبه عقدو عاقد خوند و تهش رسیدیم به روبوسی خانواده ها برای تبریک،

خانواده نامزدم اومدن برای بوسیدنم و تبریک گفتن..

زن عموش بهم گفتن محیا جان تبریک میگم بهتون، منم درجوابش گفتم همچنین🤣🤣🤣🤣 اخه همچنین رو من از کجااا اوردم🤣

نامزدم میگه انقدر ذوق داشتی ک زن کراش همه دخترا شدی، هول کردی اینطور گفتی🤣😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدت چقدر خودشو تحویل گرفته اون وسط زن کراش همه دخترا😂😂😂

ارهه🤣بعد من بخاطر اینکه جلوش کم نیارم این سوتی رو جمع کنم، گفتم همچنینم بخاطر این بود، ک به شما هم تبریک میگم ک همچین عروسی نصیب خانوادتون شده🤣

وای من مهمونی خونه خاله شوهرم بودم موقع خدافظی به خالش گفتم منزل خودتونه بیاین مزاحم بشین 🤣🤣🤣 حالا نمیدونستم چجوری جمعش کنم دیگه زدم تو فاز جک و مسخره بازی که شما فکر میکنین مزاحم میشین اشکال نداره بیاین مزاحممون بشین 🤣

نکنه زن بهرام رادانی یا پارسا پیروزفر؟؟؟؟؟شناسایی شدی اکانتتو حذف کن

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
وای خدای من🤣🤣🤣زن رضا گلزارم😂😂😂

برو تامیک بزن وای شناسایی شدم😱😱😱😱تروخدا تاپیکامو گزارش بزنید😭😭😭😭😭😭

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

دوستم مراسم بزرگ گرفتن که هم عقد باشه هم عروسی وکلی مهمون داشتن عاقد میکروفن داد دست دوستم گفت تو میکروفن بگو تا همه بشنون خلاصه همه ساکت یه باره دوستم از استرس گفت به نام خدا با اجازه خدا با همین ای وای یادم رفت چی باید میگفتم سالن رفت روهوا

😂😂😂

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش