2777
2789
عنوان

بچم اصلا حرف گوش نمیده خسته شدم

1459 بازدید | 33 پست

نزدیک سه سالشه و یکماهه خیلییی حرف گوش نکن شده.

یه چیزی میخواد باید بهش بدم وگرنه پامیکوبه زمین و جیغ و گریه که میخوام اونو هرچی با مهربونی حرف میزنم بغلش میکنم اصلااااا انگار نه انگار جیغ و گریه شدید دیگه شده نزدیک یکساعت فقط گریه کرده و بنفش میشه جوری که دیگه منم عصبی میشم داد میزنم سرش تا دیگه گریه نمیکنه.

انگار تا دعواش نکنم اروم نمیشه اصلاا خسته شدم منم اینقدر دعواش کردم.

نمیدونم چیکار کنم دوست ندارم از این راه پیش ببرمش.

کلا از صبح تا شب فقططط گریه میکنه سر هرچیزی دیگه دیوونه میشیم از دستش.

من ادم قاطعی هستم و جدی هیچوقت هرچی گفت براش فراهم نبود همیشه قانون داریم برای همه چیز مثلا اونجوری نیستم با گریش بهش بدم خودشو تیکه تیکه هم کنه ها من نمیدادم هیچوقت ولی همیشه راه میومد تا میگفتم نه دیگه اصرار نمیکرد میدونست حرفم دوتا نمیشه ولی یکماهه خیلی عصبی و لجباز شده نمیدونم باید چیکار کنم😭😭😭

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا چهار سالگی یا چهارونیم تقریبا اینطورن  به مرور کمتر میشه حواسشو پرت کنید و اینکه به گریه اش توجه نکنید و دعواش نکنید اخرای گریه اش اصلا یادش نیس واسه چی گریه میکرده

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
به گریه اش اهمیت نده تنها راهش اینه

اخه اهمیت ندم خیلیی میره روی اعصاب ادم واقعا جوش میارم یکدفعه

کل روز جمعه هر نیم ساعت درمیون فقط گریه میکرد برای یه ظرفی که بهش ندادم شبم با گریه خوابید 😮‍💨😮‍💨 از صبح فقط جیغ زد 

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

اخ اخ این دختر منه از ۳ تا ۶ سادگی.یعنی رکورد ۳ساعت گریه بی وقفه رو هم داره.واقعااااا بی وقفه ها.اونم تا داد نمیزدم اخرش بیخیال نمیشد.بعد برا چیزایی گریه میکرد که واقعا دست من نبود.مثلا چرا برق رفته؟چرا فلانی خونه نیست من برم؟چرا فلان کارتون تموم شد؟چرا فلانی تو کارتون ال کرد؟...

این روزا رو ما هم گذروندیم. صبور باش دهن صاف میکنن تا بزرگ بشن من الان حس میکنم نصف مغزم دیگه نیست ...

وای تازه اینجوری شده.

منم هی هیچی نمیگم تحمل میکنم مهربونی میکنم بعد شب جوش میارم داد میزنم اونم میترسه دیگه هیچی نمیگه 

مجبورم میکنه🥺🥺

شما بچتون الان خوب شده؟