2777
2789
عنوان

مال دنیا آنقدر واستون ارزش داره؟

297 بازدید | 30 پست

واقعا مال دنیا چقدر واستون ارزش داره ک بخاطرش با خواهر برادرتون دعوا میکنین قهر میشید؟؟؟ یعنی یکی برادر یا خواهرتون یه مقدار نیاز داشته باشه بیشتر بگیره حاضر نیستید بدید؟؟ چندین روز پیش کوچمون سر همین موضوع دعوا و کتک‌کاری شد پلیس اومد،شما اگه مسی هم باشی میمیری یه آدم بدبخت هم باشی میمیری، تهش یه چیزه ولی دیگه نباید بخاطر دو سه متر جا با هم خون خودتون دعوا کنید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که مال دنیا جای انسایت و عشق و علاقه رو گرفته

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

واقعا اشتباهه این فکر چرا باید یکی بیشتر از حقش بخاد خب نخاد تا بی احترامی هم نبینه اصلا اون ادم ارزش احترام گذاشتن نداره

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

آره ولی جسارت نباشه

همیشه اونی که همه ی مال و بالا میکشه اینو میگه

اونی که بالا میکشه باید قانع باشه

به هر حال درسته مال دنیا چرک کف دسته ولی حساب حسابه کاکا برادر

حق و باید داد 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

همیشه سر ارث و میراث دعواعه چون معمولا از سهم ارثشون بیشتر میخوان ولی واقعا دیگ کتک کاری خیلی بدهه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

آره میمیریم اما اینکه قبلش چطور زندگی کردی مهم نیست یعنی؟ اینا همه شعاره یه فامیل داریم پولدارن عیدا میشه میرن ترکیه اینو اونور دخترش فرستاد کانادا هرسال میره سر میزنه خوب نداشت میتونست این همه خوشی بکنه خانمه ۷۵ سالشه اما تا چند پیش فکر میکردم ۶۰ باشه خواهر برادر هم بعضیا قدر نمی دونن انگار وظیفه میدونن یا همه اموال برادر برا خودش میخواد هیچ حقی هم نمیده خواهر هم دختر همین پدر و مادر بوده

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

کسی حقتو نمیذاره توی سینی برات بیاره حق گرفتنی هست باید بگیری ولی اینکه بعدش خودت کمک کنی یا ازش بگذری از قلب مهربونت هست 

ولی اگه بذاری با دوز و کلک حقتو بخورن برای خودت حس حماقت داره و بقیه هم فکر میکنن دور از جان عجب احمقی هستی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.