واقعا مال دنیا چقدر واستون ارزش داره ک بخاطرش با خواهر برادرتون دعوا میکنین قهر میشید؟؟؟ یعنی یکی برادر یا خواهرتون یه مقدار نیاز داشته باشه بیشتر بگیره حاضر نیستید بدید؟؟ چندین روز پیش کوچمون سر همین موضوع دعوا و کتککاری شد پلیس اومد،شما اگه مسی هم باشی میمیری یه آدم بدبخت هم باشی میمیری، تهش یه چیزه ولی دیگه نباید بخاطر دو سه متر جا با هم خون خودتون دعوا کنید...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا که مال دنیا جای انسایت و عشق و علاقه رو گرفته
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
آره میمیریم اما اینکه قبلش چطور زندگی کردی مهم نیست یعنی؟ اینا همه شعاره یه فامیل داریم پولدارن عیدا میشه میرن ترکیه اینو اونور دخترش فرستاد کانادا هرسال میره سر میزنه خوب نداشت میتونست این همه خوشی بکنه خانمه ۷۵ سالشه اما تا چند پیش فکر میکردم ۶۰ باشه خواهر برادر هم بعضیا قدر نمی دونن انگار وظیفه میدونن یا همه اموال برادر برا خودش میخواد هیچ حقی هم نمیده خواهر هم دختر همین پدر و مادر بوده
شبهایی در زندگیام بود که خیال میکردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد، اما صبح شد..