2777
2789

خانما لطفا کمکم کنید هر کی تو اطرافیانم ی حرفی میزنه

انگشتر نامزدی یا همون انگشتری که برای بله برون میارن چه فرقی با انگشتری که سر عقد میدن دار؟

از نظر ظاهری کدوم تک نگینه کدوم حلقه سادس؟؟؟

تک نگين مگه برای بله برون یا همون نامزدی نیستتت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیقه اییه

میتونی تک نگین و بعنوان حلقه بخری

من برای نامزدیم تک نگین خریده بودم میخواستم برای عقدم رینگ بخرم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

طرفای ما انگشتر نگین دار برای بله برون هست برای سرعقدی همون حلقه های ست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

اره تک نگین رو برای بله برون میارن 

حلقه اینایی هستن که جفتن هم برای داماد هم عروس ،همونارو برای عقد میخرید داماد برا شما میخره شمام برای داماد و تو محضر دست همدیگه میکنید 

واقعا ممنونم از همتون  چون خودم تقریبا ۲ ماه دیگه بله برونمه و حلقمو قرار خودم انتخاب کنم&nbs ...

نههههه رینگ ساده حلقه ست انگشتر نامزدی نیست 

رینگ ساده یه مدل حلقه ست که سته برای عروس و داماد 

اگه رینگ خوشت نمیاد یه مدل حلقه دیگه بگیرید 

واقعا ممنونم از همتون  چون خودم تقریبا ۲ ماه دیگه بله برونمه و حلقمو قرار خودم انتخاب کنم&nbs ...

اگر از من میشنوی نگین دار نخر

چون بعدا خواستی بفروشی خیلی ضرر میکنی

پ.ن:میدونم حلقه نامزدی و ازدواج رو نمی‌فروشن

منظورم احیانا اگر خواست بفروشه...

با تچکر😎

یا امام رضا...

معمولا مال عقد ساده میشه. مخصوصا اگه ست  باشه ( عروس و داماد) ولی مال نامزدی بزرگتر و خاص تر میشه نسبت به بودجه داماد. اگه وضعشون خوب باشه که برلیان و فلان 

یه خانم مستقل و قوی