2777
2789
عنوان

نمیخوام شوهرم بفهمه

375 بازدید | 25 پست

سه تابچه دارم شوهرم گیرداده بچه میخوادامپول سه ماهه میزنم دزدکی اگع منوببره ازمایش معلوم میشه امپول زدم خواهش میکنم نپرسین بچه براچشه یاخوب بیارفقط اگه کسی جواب سوالموبده ممنون میشم براتون صلوات میفرستم توروخداجواب بدید

پیرترین دخترجوان این شهرممغرور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هاتون چندسالشونه؟

فكرنميكنم مشخص بشه

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
اگه ببره ازمایش ببینه جلوگیری میکنم یانه تاببینه چراباردارنمیشم

تاحالا ندیدم شوهری این کارو کنه

خب ببره ختما ک نباید اون بیاد باهات توی اتاق دکتر

خودت برو ازمایش

بعدش بهش بگو دکتر گفته هیچیت نیست

مطمعنی  یکی ده یکی ۸یکی ۳

فاصله ى سنى بچه هاتونم خوبه 

دقيق نميدونم

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
تاحالا ندیدم شوهری این کارو کنه خب ببره ختما ک نباید اون بیاد باهات توی اتاق دکتر خودت برو ازمایش ...

عزیزم جواب ازمایشو اگه خودش ببره پیش دکترچی اون موقع ول کنم نیست

پیرترین دخترجوان این شهرممغرور