2777
2789
عنوان

کنکوری های انسانی بیاید 😁

106 بازدید | 11 پست

بچه ها 

من ریاضی صفرم می خوام از الان بخونم تا لاقل 30-40 درصدو بتونم بزنم نمی خوام ریاضیم صفر باشه 

بنظرتون چیکار کنم؟ 

چه استادی بنظرتون خوبه؟ 

آریان حیدری خوبه؟ 

کسی کانالی چیزی ازش داره؟ 

انسان خدایی است ترسان 🌱! 

اگه صفری ن 

اریان حیدری خوبه اما ی زمینه لازمه واسه کلاسش

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفتاد در هفتش یعنی خوب نیس؟؟ 

من هم جزوش رو دارم هم کلیپاشو اولش ک توضیح میده و تست میزنه تو میگی ایول همشو فهمیدم اما خودت ک میری حل کنی برات سخت میشه

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
من هم جزوش رو دارم هم کلیپاشو اولش ک توضیح میده و تست میزنه تو میگی ایول همشو فهمیدم اما خودت ک میری ...

خب من چیکار کنم؟ 😐

آریان حیدری کلیپاشو از کجا اوردی؟ 

انسان خدایی است ترسان 🌱! 

نمیتونی کلاس خصوصی بری؟

دو سه جلسه خصوصی پیش یه استاد مطمئن و خوب توی شهرتون یا حتی آنلاین برو ( حضوری باشه خیلی بهتره )

اگ استادش خوب باشه واقعا پیشرفت میکنی...

مباحث اسونم کار‌ کن مث امار احتمال دنباله اینا

میتونی هم خودت از قبل بخونیشون بعد واسع رفع اشکال و تست بری کلاس

خب من چیکار کنم؟ 😐 آریان حیدری کلیپاشو از کجا اوردی؟ 

معلمای دیگه هستن ک از پایه توضیح بدن ولی خب تو فقط دو س مبحث انتخاب کن و اونارو کامل یاد بگیر